Bak fasaden på norsk virkelighet – Fitness

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal januar 25, 2017 10:51

Bak fasaden på norsk virkelighet – Fitness

Insider FEM er en ny dokumentarserie som belyser norske miljøer i inn- og utland der unge mennesker lever uvanlige liv.

Norske hekser med mystiske ritualer, toppløsmodeller, krigsreportere og unge mennesker som drømmer om Hollywood – i Insider FEM blir det åpne og ærlige møter med mennesker og miljøer man sjelden eller aldri får innblikk i.

– Jeg er så sulten. Jeg spiser bare torsk og ris, forteller bikini fitness-utøver Silje Wexal Horslund, som bruker lørdagskvelden i treningsstudioet. – Akkurat nå er det sikkert mange som er hjemme hos hverandre og spiser god mat, ser en film også skal ut på byen. Men her står jeg og pumper jern, sier Horslund.

Hun er en av jentene vi møter når Insider FEM tar oss inn i garderoben i bikini fitness-miljøet, som er i eksplosiv vekst. Et av vårens programmer følger de ambisiøse jentene som i månedsvis ofrer all kos og fritid for å nå målene om perfekt fysikk, muskeldefinisjon og utstråling de få minuttene de står på scenen og konkurrerer.

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal januar 25, 2017 10:51

Kommentarer

Søk på iform.no

#iform_no Instagram

Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

Sammenligne rente før du låner penger. På Lavrente.org finner du all informasjon som du trenger for å ta de riktige økonomiske avgjørelsene.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!

Ønsker du en mer effektiv produksjonshverdag? Da hjelper Pall-Pack deg med å finne riktig pakkemaskin til riktig pris.

Med effektiv palletering sparer du tid og penger. I mer enn 55 år har vi hjulpet det norske marked, hør med oss for hvordan.

Emballerer du i dag dine paller manuelt? Da kan Pall-Pack hjelpe deg med oppgaven, vi har både strekkfilm og riktig pakkemaskin for oppgaven.

Øvelse gjør mester