Velkommen, Gjest. Vennligst logg inn eller registrer deg.
Har du ikke mottatt e-post for aktivering ?
01/10 - 2014, 13:43:00

Logg inn med brukernavn, passord og innloggingstid
Søk:     Avansert søk
703664 innlegg i 57898 emner av 30217 medlemmer
Nyeste medlem: Heretic_jib
* Hovedside Hjelp Søk Logg inn Registrer
+ 
|-+  Kosthold & kosttilskudd
| |-+  Kosthold
| | |-+  Okselever
« forrige neste »
Sider: [1] Til bunnen Skriv ut
Skrevet av Emne: Okselever  (Lest 6155 ganger)
vilblistor
Nytt medlem
*

Karma: +0
Innlegg: 39


Vis profil
« på: 24/07 - 2007, 13:36:55 »

Dette er uhyre billig kjøtt, finnes det noen grunner til ikke å burde bruke dette som kosttilskudd i forbindelse med styrketreninng?
Loggført

Høyde: 173 cm
Vekt: 70 kg
dbh


Karma: +9
Innlegg: 0



Vis profil
« Svar #1 på: 24/07 - 2007, 13:47:51 »

Knallgodt, billigbillig, kjempesunt! Bare å hive innpå Very Happy
Loggført

ThomasA
Styrkeløfter
******

Karma: +113
Innlegg: 3683


Mat er et viktig element i en avbalansert diett.

Thomasandre6@hotmail.com
Vis profil WWW
« Svar #2 på: 24/07 - 2007, 13:52:22 »

Dette er uhyre billig kjøtt, finnes det noen grunner til ikke å burde bruke dette som kosttilskudd i forbindelse med styrketreninng?

vet ikke om det er noen god grunn. Utifra næringsinnholdet så er jo okselever meget bra sammensatt av fett/proteiner/kcal.

dette er hva 100g okselever inneholder:

Kcal: 124
Protein: 20,3
fett: 3,2 (mettet 1,1)
karbs: 3,5

Loggført

ThomasA sine oppskriftshefter - lag dine egne sunne og smakfulle oppskrifter!
http://www.iform.no/forum/index.php/topic,51742.0.html
vilblistor
Nytt medlem
*

Karma: +0
Innlegg: 39


Vis profil
« Svar #3 på: 24/07 - 2007, 17:54:33 »

Hvordan bør jeg tilberede okselever?
Stekte i stekepanna, det lukter helt for j*****.
Loggført

Høyde: 173 cm
Vekt: 70 kg
ThomasA
Styrkeløfter
******

Karma: +113
Innlegg: 3683


Mat er et viktig element i en avbalansert diett.

Thomasandre6@hotmail.com
Vis profil WWW
« Svar #4 på: 24/07 - 2007, 18:00:11 »

Hvordan bør jeg tilberede okselever?
Stekte i stekepanna, det lukter helt for j*****.

Leveren burde du helst steke eller brune på forhånd i stekepanne med litt olje før du lager noe videre på den.

jeg har en oppskrifter på okselever som du kanskje kan bruke Smile


Levergryte med Tomat

okse Lever (om du skal lage til deg selv så bruk ca 150-200g)
3 gulrøtter
5 poteter
1 stor løk
1 glass tomatpurè
2 ss mager kesam

Skjær leveren i biter og brun godt i stekepanne med litt rapsolje, seltin og pepper.
Skrell poteter og gulrøtter og skjær i biter + løk, dekk kjelen med vann til rett over grønnsakene og kok til de begynner å gi etter.

Hell leveren i kjelen, bland i tomatpurè og kesam.
Kjempegodt!




 

Loggført

ThomasA sine oppskriftshefter - lag dine egne sunne og smakfulle oppskrifter!
http://www.iform.no/forum/index.php/topic,51742.0.html
vilblistor
Nytt medlem
*

Karma: +0
Innlegg: 39


Vis profil
« Svar #5 på: 24/07 - 2007, 23:23:21 »

takker så mye
Loggført

Høyde: 173 cm
Vekt: 70 kg
ThomasA
Styrkeløfter
******

Karma: +113
Innlegg: 3683


Mat er et viktig element i en avbalansert diett.

Thomasandre6@hotmail.com
Vis profil WWW
« Svar #6 på: 25/07 - 2007, 01:34:42 »

takker så mye

bare hyggelig Smile
Loggført

ThomasA sine oppskriftshefter - lag dine egne sunne og smakfulle oppskrifter!
http://www.iform.no/forum/index.php/topic,51742.0.html
Sider: [1] Til toppen Skriv ut 
« forrige neste »
Gå til:  

Bygget på MySQL Bygget på PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 godkjent! CSS godkjent!
Siden ble generert på 0.066 sekunder med 18 spørringer.