Nyeste innlegg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Online Treningsdagbok / Sv: Fossilet i gode og onde treningsdager
« Nyeste innlegg av Fossilet p I dag kl. 06:31:17 pm »
Benkpress i dag:

60 x 10
90 x 6
113 x 9
113 x 9

Hm, dette er ikke bra! Ingen fremgang?? Eller - på andresettet merket jeg at jeg hadde litt igjen etter den niende reppen, og da måtte jeg bare forsøke meg på en til - det fikk bære eller briste. Dessverre brast drømmen tre kvart vei opp, og jeg måtte gi opp... Arrrgh, jeg er gammel og har ikke tid til stagnasjon!
2
Slanking generelt / Øk Metabolisme, Øk hvileforbrenning - Forbrenn fett mens du sover
« Nyeste innlegg av PT-Stine p August 27, 2016, 06:20:11 am »
Hei. Tenkte jeg ville dele en god artikkel skrevet kosthold og ernæringsekspert Terje Mikkelsen. Han er ikke ute etter å selge noe som helst (som f.eks Fedon), han har bare masse gode råd om hva du bør gjøre dersom du ønsker å gå ned noen kg. Han sier alt handler kun om vaner, og at all form for fasting er "tortur for kroppen" . Dersom dere er interesserte, se her : http://www.proteinpulvertest.no/hvordan-oke-metabolisme/ :)
3
Online Treningsdagbok / Sv: Fossilet i gode og onde treningsdager
« Nyeste innlegg av Fossilet p August 26, 2016, 07:00:12 pm »
Markløft med hex-stang i dag, 2 min. pauser:

175 x 3
175 x 3
175 x 3
175 x 3
175 x 3

Litt økning igjen. Det er ganske tungt, men samtidig går det også forholdsvis bra. Det gjelder kun å holde konsentrasjonen, ellers sliter man fort med skader på slike vekter. Fornøyd med økta.
4
Online Treningsdagbok / Sv: Fossilet i gode og onde treningsdager
« Nyeste innlegg av Fossilet p August 25, 2016, 07:03:28 pm »
Decline benkpress i dag:

60 x 10
90 x 6
118 x 9
118 x 9

Forrige gang jeg trente med denne vekta, for 2-3 uker siden, var formen en sann tragedie. Psyken var ikke helt med denne gangen heller, men kroppen fungerte klart bedre, og det ble brukbart. Jeg lurte på å prøve ti reps på sistesettet, men stoppet da det antakelig ikke ville gått. Jeg ville nok kommet en del på vei, i det minste.

Skråbenk:

85 x 10

Noe tungt, men gikk ganske bra.
5
Kosttilskudd / B - Vitaminet , Det beste kosttilskuddet på markedet - PT|Stine
« Nyeste innlegg av PT-Stine p August 24, 2016, 10:33:27 pm »
Hei. tenkte jeg ville bare informere litt om hvilke kosttilskudd du bør og ikke bør ta. Vitamin A er FARLIG å ta som kosttilskudd. Vitamin B, derimot et "glemt" vitamin som mange sjelden snakker om, da er det isåfall b12. Vitamin er enormt viktig for å holde energinivået ditt oppe. Er du stresset, uopplagt eller ofte humørsvningninger? dette er symptomer på mangel på B vitamin. Det er også veldig bra for hud, hår negler osv.. Vanskelig å forstå at det kan være effektivt mot så mye ikke sant? les mer om dette her : http://www.proteinpulvertest.no/b-vitamin-selve-energi-vitaminet/
6
Hud & HÃ¥rpleie / B-vitamin, beste rådet for hud, hår, negler og energi.
« Nyeste innlegg av PT-Stine p August 24, 2016, 10:29:45 pm »
Hei alle sammen. Det er kanskje ikke så mange som vet det, men B-vitamin er kanskje det viktigste kosttilskuddet (sammen med D-vitamin) når det gjelder hud, hår, negler osv.. Det er også enormt viktig
for å holde energinivået ditt oppe. Det er flere former for B-vitamin, så ikke tro at du dekker behovet bare fordi du spiser kjøtt/fisk, det er nemlig bare b12. Les mer om det her http://www.proteinpulvertest.no/b-vitamin-selve-energi-vitaminet/
7
Treningsprogrammer / Tegninger og navn på alle manual/hantel øvelser
« Nyeste innlegg av hmsilset p August 24, 2016, 01:43:10 am »
Mange år siden jeg har vært aktiv her, men er takknemmelig om noen vet om, og kan fortelle meg hvor på nettet jeg finner en sånn oversikt. Finner masse på Google, men er i dårlig oppløsning eller rare tegninger ofte. 
8
Online Treningsdagbok / Sv: Fossilet i gode og onde treningsdager
« Nyeste innlegg av Fossilet p August 22, 2016, 08:37:11 pm »
Netto kroppsvekt i går morges: 108,7 kg. Det holder seg rimelig konstant her. Pluss minus en kilo.

Benkpress i dag:

60 x 10
90 x 6
113 x 9
113 x 9

Jeg har alltids et håp om at kroppen plutselig får det for seg at den vil løfte tyngre vekter (som monner litt). Som regel skuffer den dypt, og det er kun ved hjelp av kolossale mengder viljestyrke og pisk den godtar ytterst små fremganger.
I dag hjalp ikke det heller. Jeg kan iallfall trøste meg med at jeg er der jeg var før den fatale sommerferien.
9
Hvorfor proteinrik mat?
 

Vi får begynne med å gå over hvorfor proteinrik mat er et must. For det første, må du ha nok av muskelfiber til å bygge og reparere muskler . Det spiller også en rolle i fettforbrenningen, metabolismen og reduserer sultfølelsen som kan føre til et angrep på musklene . I tillegg til det, så arbeider proteiner for å redusere utslipp av karbohydrater i blodet , noe som kan hindre den plutselige veksten i blodsukkeret som kan stimulere til fettlagring.
LES MER HER : http://www.proteinpulvertest.no/proteinrik-mat/

Det er på tide vi skjønner hvilke matvarer som inneholder mye protein og ikke.
10
Slanke/ Deffebilder / Sv: Snart slank! sin vei til målet...
« Nyeste innlegg av PT-Stine p August 19, 2016, 10:02:38 pm »
Haha. Det med å slanke seg handler om å forandre på vanene sine og øke metabolisme. Dette kan gjøres ved enkle grep som f.eks å drikke vann til ethvert målted. Kutte ut å spise desserter hver eneste dag. Øke muskelstyrken og derfor også hvileforbrenning. Jeg Kunne skrevet i evigheter om dette her, men jeg anbefaler å lese denne artikkelen i stedet: http://www.proteinpulvertest.no/ga-ned-i-vekt-pa-en-uke/
Sider: [1] 2 3 ... 10