Glenn Bullen (WEB-TV)

Glenn debuter nå på lørdag! Vårt filmteam ble med han på trening!

Glenn debuter nå på lørdag! (Fredrikstad open)

Vårt filmteam ble med Glenn på trening kun noen dager før…Alder:
33
Bosted: Svelvik
Arbeide: Jobber som tog kontrollør i NSB
Høyde: 189
Vekt-Off-season: 110
Vekt- Konkurranse: 97
Sivilstatus: Forlovet

Hva synes du om iform.no?

- Jeg synes det er en bra nettside hvor det kommer fram mye bra innspill

Hva er din målsetning?

- Må være å kunne vinne et stevne:)

Når begynte du å trene?

- Da jeg var 16 år .

Hva er det som driver deg?

- Jeg har alltid likt å holde meg i form og gjennom 15 år,har det blitt en livsstil.

Hvilken muskelgruppe er du mest fornøyd med?

- Ryggen

Er det noen personer som har betydd ekstra mye for deg og karrieren din?

-
Forloveden min som jeg har vært sammen med i 8 år,har betydd mye. Pluss at vi fikk ei skjønn lita datter ifjor som har forsterket voldsomt synet på motivasjon og hva som er viktig i livet.

Har du noen tips til en nybegynner?

 – ja, det må være å lytte til de med erfaring å ta lærdom av de. ikke kom på gymmet å vær en bedreviter. ؅ det er viktig å like det man driver med. Om målet er bare å bli stor i en fei, uten å føle en glede med treningen,kan man like gjerne finne på noe annet.

Hva er fordelene og bakdelene med denne sporten synes du?

- For min del,så ser jeg egentlig ingen bakdeler,men bare fordeler. Det gir meg en enorm glede og lykkefølelse . Jeg får også en mye mer indre ro inne i meg .

Fortell oss litt om treningsprogrammet ditt!

- Stort sett hele året prøver jeg å variere mellom å kjøre et par lette uker også over til noen tunge uker. det føler jeg gir bra resultater. Kjører også stort sett en muskelgruppe av gangen.

Fortell oss litt hvordan en Bodybuilder/Fitnessutøver spiser.

- Jeg prøver så godt det lar seg gjøre å fordele maten utover mange måltider .6,7 stk. Føler selv at jeg har blitt bra på å få i meg nok proteiner til hvert måltid og ikke minst nok bra fett. Får men i seg fett,forbrenner men også bedre fett:)

Har du selv satt opp dietten eller har du fått noen hjelp til det?

- Har alltid hatt greie på hva som er bra og dårlig mat. Men i og med at jeg ikke har tatt meg tid eller dvs hatt mulighet til å stille noe før,så har jeg ikke hatt den kunskapen jeg trengte til å vite eksagt hvor lavt jeg skulle gå på kcal. Til konkurransene nå,har jeg fått god veiledning av Andreas Adolfson. Veldig fornøyd med hans hjelp og støtte.

Bruker du noen kosttilskudd, kan du fortelle oss hvilke?

-Jeg bruker animal pack til vitaminer,Bcaa6000, Dalblads tree in One protein, udos choice olje,kreatin fra Gaspari Nutrition pluss glutamin.

Har du noen tips for å få fart på forbrenningen?

- Gå en powerwalk når du står opp og da før du spiser noe som helst. det gjør susen. Skal du trene cardio,så for all del gjør det etter styrke treningen. Drikk mye vann, Intensiver vekttreningen. Ikke tro du har gjort en bra jobb,når du har passert 2 timer på gymmet. Da har du vært der en time for lenge.

 

iForm.no | WEB-TV

Amir Riazifard (WEB-TV)

Therese Mæhle-Svensen (WEB-TV) Soran Rashid (WEB-TV)
Ida (26) er jernkvinne og jusstudent (WEB-TV) METERN OG LINDH (WEB-TV) Vårens BYGGER-PAR (WEB-TV)
Verdens beste fitness-kropp (web-tv) Siw-Lisbeth Grov Jørgen Corneliussen (WEB-TV)