Håvard Svane debuterer i Men’s Physique på NM

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal oktober 5, 2016 08:00 Oppdatert

Håvard Svane debuterer i Men’s Physique på NM

Håvard debuterer i Men’s Physique på NM, han stiller for Lillesand Atletklubb. Iform.no har tatt en prat med han

Navn: Håvard Svane
Alder: 28 år
havard-1Bosted: Vikhammer (Trondheim)
Arbeide: Jobber som bemanningskonsulent i en hektisk hverdag med mye telefoner,møter og oppfølging av kunder og ansatte.
Høyde: 180cm
Vekt: 82 kg nå 11 dager før NM. I offseason ligger jeg på 90+
Sivilstaus: Er samboer med ei herlig bærte som heter Marlen Jacobsen og hun er så heldig og være mor til vår sønn Odin på 10mnd 🙂
Klubb: Trener på Lillesand treningsstudio og stiller for Lillesand Atletklubb

Hvordan fant du ut at du ville konkurrere – og hvorfor gikk du for Men’s Physique ?

Jeg fikk alltid spørsmål om jeg ikke skulle konkurrere, så til slutt ble det sånn. Trening har alltid betydd mye for meg, hvorfor ikke prøve noe man er god til?

Jeg bestemte meg til slutt for å gå for Men’s Physique +178 fordi jeg fikk høre at der kunne jeg gjøre det bra (Jeg har litt for små lår til Classic Bodybuilding enda!)

Hvordan synes du det har vært å være på konkurransediett?

Det har vært en stor utfordring med tanke på humør, tid og mat.Den som har kjent mest på det må vel egentlig være min kjære, hun har vel fått nok av forberedelser og dårlig humør nå, hehe…

Hvordan ser en vanlig dag ut for deg med tanke på jobb/skole/diett og har den gradvise reduksjonen i energi(kcal) påvirket deg?

På en vanlig dag står jeg opp og dusjer, spiser frokost (hvis jeg rekker det..) noe jeg aldri gjør! Slumring ass… Stresser meg så i vei til jobb. Er ferdig på jobb klokken 16. Spiser middag sammen familien. Kjører på med trening etter det.

Det at jeg får mindre kcal i døgnet gjør meg sliten og trett hele tiden, blir lett irritert. Jeg hadde ikke klart å kjørt det løpet her året rundt.

havard-7

Fortell litt om hvordan du trener

Treningen min… Har aldri fulgt noe spesifikt program. Har lært meg øvelser og trent på feelingen min, det har funket veldig bra for meg.Er hele tiden på utkikk etter å forbedre meg.
Jeg bytter mye på reps, alt i fra 8-20 – 5-8 set pr øvelse og gjerne 5-8 øvelser pr muskelgruppe. Trener 2-3 timer hver dag.

Kostholdet da, hvordan ser det ut?

Starter dagen med bananpannekaker til frokost, bestående av 4 egg og 2 bananer, nøtter, 2 egg til «mellommåltid», salat med noe kjøtt, kjøtt med grønnsaker og havre til kvelds. Spiser ca hver 2.5 time.

Noen du vil takke/nevne helt til slutt?

Vil gjerne få takke min utrolige tålmodige kjæreste Marlen og selvfølgelig min coach Øystein Lillesand! Dere er gull!

havard-3

havard-5

havard-8

havard-6

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal oktober 5, 2016 08:00 Oppdatert

Kommentarer

Søk på iform.no

#iform_no Instagram

Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

Sammenligne rente før du låner penger. På Lavrente.org finner du all informasjon som du trenger for å ta de riktige økonomiske avgjørelsene.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!

Ønsker du en mer effektiv produksjonshverdag? Da hjelper Pall-Pack deg med å finne riktig pakkemaskin til riktig pris.

Med effektiv palletering sparer du tid og penger. I mer enn 55 år har vi hjulpet det norske marked, hør med oss for hvordan.

Emballerer du i dag dine paller manuelt? Da kan Pall-Pack hjelpe deg med oppgaven, vi har både strekkfilm og riktig pakkemaskin for oppgaven.

Øvelse gjør mester