Jørgen Corneliussen (WEB-TV)

Av Iform.no mai 18, 2011 06:00

Jørgen Corneliussen (WEB-TV)

iform.no sitt filmteam ble med Jørgen på en KNALL-HARD benøkt.

iform.no sitt filmteam ble med Jørgen på en KNALL-HARD benøkt.

Alder: 39 år, født 12 Sept 1971.
Bosted: Lier utenfor Drammen.
Arbeide: Barnevernspedagog, selvstendig næringsdrivende. Driver ?Tiltaksverkstedet?- et alternativt tilbud for ungdom.


 

KNALL-HARD benøkt med Jørgen Corneliussen (35:38 min)

Når begynte du å trene?

Jeg har trent i hele mitt liv, og har en familie som har flere norgesmester titler. For meg startet det med ski og fotball der jeg var aktiv på kretsnivå. Senere ble det friidrett og kick-boxing der jeg konkurrert på nasjonalt nivå norges-cup og norgesmesterskap. Begynte å trene vekter under de to siste idrettene, og oppnådde umiddelbart resultat som ga mersmak for videre satsing.

Hva er det som driver deg?

Blir imponert og engasjert av mennesker som våger å gå sine egne veier for å oppnå suksess, selv om kritikerne og utfordringene er mange. Dette gjelder både innenfor næringslivet og idretten. Ved å oppnå suksess blir man også selvfølgelig motivert for videre satsing, men kjenner jeg meg selv rett, så hadde jeg forbannet meg på å rette på resultatene om det så skulle gått skeis i år. Både motgang og medgang motiverer meg. Motgang får meg til å ville bevise meg selv igjen, og fremgang får meg til å ville pushe meg selv enda litt videre.

Hvilken muskelgruppe er du mest fornøyd med?
Skuldre og forside lår.

SE OGS؅: Solbjørg og Jørgen (WEB-TV)

Jørgen Corneliussen

/artikkel/v-konk-nm2009--100/1AEK8070.jpg

/artikkel/v-konk-nm2009--100/1AEK8056.jpg

Av Iform.no mai 18, 2011 06:00