Bikinifitness debutant Sandra Reitan

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal september 26, 2016 11:22

Bikinifitness debutant Sandra Reitan

sandra-reitan2

Her skal vi bli litt bedre kjent med Sandra, den fjerde bikinifitness debutanten vi har tatt en prat med denne høsten.

Alder: 21 år
Høyde: 160 cm
Vekt. On-season: Rundt 50 kg.
Off-season: 55-57 kg.
Bosted: Trondheim
Jobb: Vekter i Securitas.
Coach: Line Celius.
Klubb: Kaliber FKK.
Sponsor: Ingen foreløpig.
Instagram: @sandraaor

Når bestemte du deg for å satse på bikinifitness – og hvorfor akkurat bikinifitness?

I mars fikk jeg min første mat- og treningsplan fra Strongbody og resultatene kom fort. Interessen og motivasjonen økte og økte, og jeg ville ha en utfordring og et mål. I hele april gikk jeg og grublet på det, og bestemte meg til slutt for å bare kaste meg i det! Jeg valgte bikini fordi det var det som var nærmest og mest realistisk i forhold til formen jeg var i fra før.

Hvor lenge har du trent?

Jeg har alltid likt å være aktiv. Jeg har både spilt fotball og danset i mange år, vært ett år i førstegangstjeneste og vært glad i å trene på treningsstudio. Resultatet av treningen var ikke helt som jeg ville, og det var da jeg tok kontakt med Strongbody, noe jeg ikke angrer ett sekund på!

Hvor mye har du gått ned?

I fra mars og til i dag har jeg gått ned 10 kg!

sandra-reitan1
FOTO: Mars vs. September

Hvordan spiste du før?

Før jeg fikk hjelp fra Strongbody spiste jeg akkurat det jeg hadde lyst på, som i 9/10 tilfeller var veldig usunt. Jeg kunne godt spiste sjokolade hver dag.

Hvordan spiser du nå?

Konkurransedietten jeg går på nå er ikke så veldig spennende. Det går i havregrøt, kylling og grønnsaker!

Har du noen som følger deg opp mot konkurransen(e)?

Fra uttaket og hele veien til konkurranse er jeg så heldig å få Line Celius som coach. Den dama vet hva hun driver med, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

sandra-reitan3

Bruker du kosttilskudd?

Jeg drikker en proteinshake til frokosten og tar Omega 3.

Hvilke konkurranser stiller du i denne omgangen og hvilke forventninger har du?

Jeg stiller i NM. Jeg er jo debutant, så det at min første konkurranse er norgesmesterskap er litt skummelt, men samtidig utrolig spennende! Jeg har lovt meg selv å ikke ha for store forventinger, men jeg er et konkurransemenneske og hater å tape. Uansett hvordan utfallet blir vet jeg at jeg har stått på og gjort mitt beste, og det er det som teller. Det er tross alt min første konkurranse!

Har du noen hobby ved siden av treningen?

Jeg har vel egentlig ikke så mye tid til hobbyer ved siden av treningen da jeg jobber ganske mye. Jeg liker å være med venner og familie, også har jeg jo en hund som elsker turer i skogen! Jeg har også planer om å starte på litt med fotball igjen etter konkurranse.

sandra-reitan4

Noe du vil føye til selv?

Jeg kan ikke få takket min kjære samboer nok som har støttet meg gjennom hele oppkjøringen. Han har vært min treningspartner, hjulpet meg med matlaging og holdt ut både de gode og ikke så gode dagene!

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal september 26, 2016 11:22

Kommentarer

Søk på iform.no

#iform_no Instagram

Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

Sammenligne rente før du låner penger. På Lavrente.org finner du all informasjon som du trenger for å ta de riktige økonomiske avgjørelsene.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!

Ønsker du en mer effektiv produksjonshverdag? Da hjelper Pall-Pack deg med å finne riktig pakkemaskin til riktig pris.

Med effektiv palletering sparer du tid og penger. I mer enn 55 år har vi hjulpet det norske marked, hør med oss for hvordan.

Emballerer du i dag dine paller manuelt? Da kan Pall-Pack hjelpe deg med oppgaven, vi har både strekkfilm og riktig pakkemaskin for oppgaven.

Øvelse gjør mester