Adolfsson & Klasbu – iForm.no Podcast – Ep. 16 – Bodyfitness og fremtidsplaner med Mette Ulseth

Andreas Adolfsson
By Andreas Adolfsson juni 19, 2020 06:00

Adolfsson & Klasbu – iForm.no Podcast – Ep. 16 – Bodyfitness og fremtidsplaner med Mette Ulseth

Bodyfitness, konkurranser og fremtidsplaner er noe av temaene vi snakker om, med vår gjest Mette Ulseth.

Vi får høre om hvordan Mette debuterte på bodyfitness scenen med en andreplass på Sandefjord Open i 2010. Og med flere topplasseringer de påfølgende årene, kulminerte det hele i 2013 med en seier i EM og proffstatus. Etter et par konkurranser som IFBB proff i NPC-ligaen, valgte hun å gå over til Elite Pro, der kriteriene for bodyfitness utøverne passet hennes fysikk bedre. Med en bronsemedalje i 2018, viste det seg at dette var et riktig valg å ta.

Som avslutning på bodyfitness karrieren var planen å delta i Oslo GP, som i år skulle være en Elite Pro konkurranse. Mette var i full oppkjøring, da hun som så mange andre, ble nødt til å avbryte oppkjøringen når Corona-krisen kom. Mette forteller mer om hvordan det påvirket henne, i tillegg til alt annet vi er innom og snakker om.

Som en liten bonus har vi til slutt med oss Elise Murbræck – President i IFBB Norway. Hun forteller litt om NM, som vil bli arrangert i november, samt en del annen relevant info fra forbundet.

Vil du få hjelp av, eller komme i kontakt med Mette kan du gjøre det her: https://vitalityandhealth.no/

Mette på Instagram: https://www.instagram.com/metteulz_ifbbelitepro

Besøk våre sponsorer og lær mer om sunn mat her hos Din Helsemat og husk å kjøpe dine kosttilskudd hos Proteinfabrikken.

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema vi skal snakke om eller hvem vi skal ha som gjest i studio. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no jon@klasbu.no

Du finner oss også her:

Andreas Adolfsson
By Andreas Adolfsson juni 19, 2020 06:00

Kommentarer