Adolfsson & Klasbu – iForm.no Podcast – Ep.8 – Anabole steroider (Del 2)

Andreas Adolfsson
Av Andreas Adolfsson april 15, 2020 16:00

Adolfsson & Klasbu – iForm.no Podcast – Ep.8 – Anabole steroider (Del 2)

I episode 8 tar vi opp et hett tema, nemlig anabole steroider. Med oss på Skype har vi Joachim Pedersen som tidligere har brukt, og Christine Wisløff som leder Steroideprosjektet på Oslo Universitetsykehus.

Dette er del 2 av 2

I media blir anabole steroider ofte fremstilt på mer eller mindre lik linje med narkotika og at den som bruker ikke bare blir svært aggressiv, men også risikerer en mengde andre helseproblemer. Da det ikke er noen hemmelighet at steroider alltid har vært å finne i kroppsbygger & fitnessmiljøet så har ofte dette miljøet fått utstå en del kritikk og utøvere blir ofte skjært over en kam.

Er kritikken fortjent eller overdreven? Hva med andre idretter? Og er det egentlig så farlig som media og visse andre kanaler vil ha det til? Hva er egentlig bi- og langtidsvirkningene?

Disse spørsmålene i tillegg til masse annet tar vi opp med våre gjester fra Steroideprosjektet på Skype. Episoden er delt opp i to deler der vi i del 1 tar en prat med Christine Wisløff som leder Steroideprosjektet v/ Oslo Universitetsykehus og i del 2 snakker vi med Joachim Pedersen som har veldig dårlige erfaringer etter flere års bruk av anabole steroider. Har du spørsmål eller vil komme i kontakt med Steroideprosjektet kan du gjøre det her: Epost: steroider@ous-hf.no Tlf: 46959791 (du kan være anonym) https://www.steroidelab.no/

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema vi skal snakke om eller hvem vi skal ha som gjest i studio. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no jon@klasbu.no

Du finner oss også som podcast:

Andreas Adolfsson
Av Andreas Adolfsson april 15, 2020 16:00

Kommentarer