Alex Kaddour (WEB-TV)

Av Iform.no oktober 5, 2012 12:00

Alex Kaddour (WEB-TV)

Vårt filmteam ble med Alex på trening en ukes tid før NM.

Vi ble med Alex på trening en ukes tid før NM.

Alder: 28
Bosted: Strømmen
Arbeide: Butikksjef
Høyde: 182-183
Vekt: 94
Off-season:105-109
Konkurranse: 90-92 Alt ettersom hvor langt jeg kan strekke meg på innveiinga og hva jeg ender på etter vannkuttet.
Sivilstatus: Gift med Monica og har ei vakker lita datter på 4 år Anne-Marie.
 
Meritter :

  • 2 plass Sandefjord Open +180 2009
  • 1 plass Oslo Grand Prix +180 2009
  • 1 plass NM +180 2010
  • 1 plass Overall NM CBB 2010
  • 4 plass Nordic Championship 2010
  • 5 plass NM -100kg 2011
     

Fortell litt om deg selv:

Jeg er en glad og positiv familiemann som jobber som butikksjef. Jeg liker å motivere og jobbe med mennesker. På fritiden tilbringer jeg mye tid sammen med min lille familie, og vi prøver å finne på koselige ting sammen når vi har mulighet. Ellers, er jeg glad i å kjøre motorsykkel, helst med svigerfar eller venner. Når jeg ikke er på treningsstudioet er jeg en sofagris som liker å se en god film og kose meg med noe godt å spise.

Som person er jeg veldig sta og målbevisst, når jeg har bestemt meg for noe så fullfører jeg! Jeg er en jævlig dårlig taper og er oppvokst med 3 brødre som er like dårlige tapere som meg.
 
Hva synes du om iform.no?

Generelt sett så synes jeg det er litt for lite bygging på iform, men jeg liker å ta en titt i ny og ne og lese om strongman/bodybuilding da det er det jeg er interessert i. Jeg synes også at iform har god kvalitet på intervjuene både med filmklipp og artikler.


 
Hva er din målsetning?

؅ bli så god som det jeg kan bli!

Når begynte du å trene?

Jeg har holdt på med idrett siden jeg var liten gutt, alt ifra svømming til kickboxing. Jeg startet smått med vektløfting når jeg var 16 år og ble bitt av basillen.
 
Hva er det som driver deg?

Jeg har alltid likt å konkurrere. Liker å dra meg selv ut av komfortsonen. Og mestringsfølelsen etter at man har klart å nå det man har satt som mål. Og når man kan gjøre det i en idrett som man trives med så er det en perfekt kombinasjon.

Hvilken muskelgruppe er du mest fornøyd med?

For øyeblikket er jeg fornøyd med skuldrene, men prøver å få beina til å bli den gruppen jeg skal være mest fornøyd med. Jeg og Daniel Myrvold jobber med saken.
 
Hva synes du er din beste prestasjon?

ؘke fra cbb til -100kg på ett år. 85 kg til 96 kg.
 
Er det noen personer som har betydd ekstra mye for deg og karrieren din?

Her vil jeg takke Gøran Ore som har hjulpet meg med dietten og trening det siste året. Han har delt masse god kunnskap med meg som han sitter på, både når det gjelder kosthold og trening. Han er min personlige rygg coach, og en kjempe motivator! Han gjør dietten min vanvittig mye lettere. Med engang jeg begynner å tvile, enten på motivasjon eller kosthold, så har jeg fått 100% backup og hodet på plass. En kjernekar!
 
Tommi Thorvildsen har hjulpet meg masse med kosthold og poseringer og ikke minst latt meg få trene på et av landets beste gym. Han har også vært en stor inspirasjon og alltid hjulpet meg med godt humør når jeg har lurt på ting og tang. En stor kar med ett stort hjerte!
 
Daniel Myrvold har hjulpet meg med å bygge større ben da dette er en av hans sterkeste sider. Han er en utrolig fin kar å ha med seg under dietten, når man trenger moralsk støtte.Han er jo også som kjent en råtass på poseringer, så her har jeg fått utrolig mye hjelp.


Har du noen tips til en nybegynner?

Ha konkrete mål, stil for din egen del. Bruk god tid, kos deg på veien! Lag en plan med noen som sitter på masse kunnskap om hva som må til for å komme dit du vil.
 
Hva er dine mål og ambisjoner?
Min store drøm er å stille med de store gutta i vm +100 i steinhard form! Jeg har god tid!

Har du selv satt opp dietten eller har du fått noen hjelp til det?

Dietten styrer jeg sammen med Gøran og Tommi Thorvildsen, her bruker jeg malen til Tommi og justerer med Gøran etter erfaringene vi har lært gjennom de gangene jeg har stilt.
 
Bruker du noen kosttilskudd, kan du fortelle oss hvilke?

Til frokost har jeg i meg Golds standard optimum whey med caramel toffee
Før trening kre alkalyn 5mg og kreatin monohydrate 5mg, allerede under trening starter kroppen å restituere det man har revet i stykker, så da er det viktig å hjelpe til med masse aminosyrer.Her bruker jeg xtravol blue rasberry. Asap etter treningen får jeg i meg whey og flytende karb.
 
Har du noen tips for å få fart på forbrenningen?

Spist ofte! Og man må ha i seg fett og karb for å forbrenne fett og ikke bare proteiner.  Ripped Freak fra Nordicnutrition er fint å ha i seg rett før treningen, koffeinet gir det siste lille ekstra for å få i gang forbrenninga og trykket.
 
Beskriv deg selv med fem ord

 1: Sta
 2: Rettferdig
 3: Engasjert
 4: Resultatorientert
 5: Gladgutt

iForm.no | WEB-TV

Amir Riazifard (WEB-TV)

Therese Mæhle-Svensen (WEB-TV) Soran Rashid (WEB-TV)
Ida (26) er jernkvinne og jusstudent (WEB-TV) METERN OG LINDH (WEB-TV) Vårens BYGGER-PAR (WEB-TV)
Verdens beste fitness-kropp (web-tv) Siw-Lisbeth Grov Jørgen Corneliussen (WEB-TV)

Av Iform.no oktober 5, 2012 12:00

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser