Amir Tore Attar

Av Geir Tverdal november 25, 2011 06:00

Amir Tore Attar

Amir debuterte med en 2 plass på NM 2011

Jeg er en positiv og energisk gutt som er opprinnelig fra Iran, men er født og oppvokst i Norge.

Alder: 25 år 
Bosted: Asker 
Arbeid:  Lager og logistikk medarbeider toyota asker 
Høyde:  178cm – konkurranse vekt: 81,4 
Sivilstatus: sammen med verdens beste jente Johanna
Meritter: 2 plass NM 2011 CBB -180 cm
 

Fortell litt om deg selv Amir?

Trening er en stor del av livet mitt og med det så følger jo riktig kosthold, nok søvn osv. Så det jeg prøver å si er at jeg ELSKER mat og sover godt Ellers er jeg veldig glad i å reise og oppleve nye ting. Selvom jeg er mye på farten er jeg også glad i å kunne slappe av hjemme med kjæresten spise god mat og se på film En annen viktig ting for meg er å se andre smile og være glad, så til tider prøver jeg å være litt mer morsom enn det jeg kanskje egentlig er, men jeg mener bare godt

Hva synes du om iform.no?

iform.no er en meget bra side for treningsinteresserte med mye bra informasjon om trening, kosthold osv Alltid oppdatert med bilder og videoer fra diverse stevner, så det er mye man kan lære og få med seg innen trening på iform. Så er det veldig artig at man kan lese litt om de andre atletene.
 
Hva er din målsetning?


Min målsetning er å komme så langt jeg kan innen for kroppsbygging og bygge den «perfekte» fysikken. Jobbe med mine svakheter og alltid forbedre meg. Men alt handler jo ikke bare om trening da. Så jeg har andre målsetninger i livet også, som å ha en flott og lang karriere på Toyota og etterhvert få min egen familie og bli pappa en dag! men nå snakker vi langt fram i tid hehe…

Når begynte du å trene?

Jeg begynte å trene når jeg var 15 år gammel på sats i asker. Det husker jeg veldig godt, fordi den gangen var det 16 års grense for å melde seg inn og skrev at jeg var 1 år eldre enn det jeg var på kontrakten og fikk pappa til å skrive under siden han aldri leser det han skriver under på

 Hva er det som driver deg?

Det er mye som driver meg innen for kroppsbygging, men det som virkelig for fart i blodet og drar meg på trening nesten hverdag er lidenskapen jeg har for kroppsbygging. Første jeg tenker på når jeg står opp om morningen og siste jeg tenker på før jeg legger meg!! Resultatene kommer fort på meg og jeg oppnår de målene jeg setter meg, dette er vel også en del av drivkraften min.

Hvilken muskelgruppe er du mest fornøyd med?

Jeg er vel egentlig fornøyd med de fleste muskelgruppene, men de jeg er spesielt fornøyd med er bi og triceps, skuldre og bryst Ryggen har blitt mye bedre den siste tiden så jeg kan vel egentlig si meg fornøyd med den også!

Hva synes du er din beste prestasjon?

I Konkurranse sammenheng så er min beste prestasjon at jeg fikk 2.plass som debutant i NM 2011 i CBB -180 cm! Helt sinnsykt deilig følelse å få uttelling for alle de harde mnd med diett og knallhard trening!

Er det noen personer som har betydd ekstra mye for deg og karrieren din?

Det er mange som har betydd mye for meg innen for treningen. De jeg kan nevne som har gitt meg inspirasjon, motivasjon, hjelp med diett, posering og indre ro før min første konkurranse er Bjørgulf Hansen (team gymgrossisten) Kristoffer Tusberg (asker squash og fitness) Tommi Thorvildsen (24 fitness) og Jørgen Corneliussen. Men uten selve maten blir det ikke lavere fettprosent eller muskler og da må jeg takke mamma, som har vært og selvsagt fortsatt er en engel som betyr alt for meg! Hun lagde all maten, selvom hun var irritert på meg til tider. hehe… takk mamma! Jeg må også takke min trofaste treningspartner og bestevenn Kave Modaresi.
 
Har du noen tips til en nybegynner?

Mine tips til en nybegynner er å trene riktig, istedenfor å løfte så tungt så mulig for å imponere gutta eller jentene på gymmet. Spise riktig og få nok hvile. Må alltid tro på seg selv og høre på folk med erfaring, så kan man alltid nå målene sine! sky’s the limit ;)))
 
Hva er fordelene og bakdelene med denne sporten synes du?

Fordelene med sporten vil jeg si er at man alltid føler seg frisk og rask (bortsett fra den siste uke på diett før en konkurranse) og at man alltid har overskudd og blir full av energi!! ihvertfall jeg =)) Møter mange hyggelig og talentfulle mennesker og at man alltid lærer noe nytt innen for kost og trening. Det har også ført til at andre blir intresserte og vil begynne med trening og lære om kosthold. Bakdelene vil jeg si er alle fordommene man møter på, særlig om bruken av steroider. Det er så synd at folk som ikke har den kunnskapen og erfaringen som trengs for å kunne uttale seg om at for å bygge muskler så M؅ man bruke steroider, ellers så går det ikke. Det er jo selvsagt helt feil og tålmodighet er nøkkelordet

Hvordan ser en helt vanlig dag ut for deg?

Stå opp 0600 spise forkost: havregryn med kanel og en proteinshake. Ta med meg matpakkene på jobb som er lagd kvelden før, spise to ganger på jobben. Hjem å slappe av litt, lage shaker, pakke treningsbaggen, dra på trening, hjem å spise middag. Se litt på tv, ut på natta tur med lillegutt Niro min engelske staff også er det natta

Fortell oss litt om treningsprogrammet ditt!

Jeg har ikke noe avansert treningsprogram. Trener en muskelgruppe hver gang, bortsett fra bi og tri ceps de trener jeg sammen Så trener jeg mage 3 – 4 ganger i uka!! Trener alltid hardcore og elsker det!!Fortell oss litt hvordan en Bodybuilder/Fitnessutøver spiser

Maten består for det meste av kyllingfilet, natrurris, brokkoli, fisk, biff og peanøttsmør! koser meg litt ekstra i helgene å spiser litt hva jeg vil (hele dagen) ) bortsett fra når jeg er på diett, da liker jeg å være superstreng og presse meg til det ytterste! Drikker for det meste vann og pepsimax

Har du selv satt opp dietten eller har du fått noen hjelp til det?

Dietten til NM 2011 ble satt opp av Tommi Thorvildsen, men siden ifjor har jeg alltid fulgt en diettplan som jeg fikk av Kristoffer Tusberg! Det var egentlig da hele eventyret mitt startet!! så tusen takk for det Herr Tusberg ;))

Bruker du noen kosttilskudd, kan du fortelle oss hvilke?

Jeg er faktisk litt fan av å bruke kostilskudd. Det jeg bruker er: mutant pro, glutamine, bcaa, daily complete, mineraler, zma, creatin complete, casein, vitargo og masse mer som jeg ikke husker akkurat nå.Av Geir Tverdal november 25, 2011 06:00

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser