Andre Thesen

Av Iform.no november 23, 2007 08:00

Andre Thesen

Målsetning: Vinne Stavanger Open og NM!!! Meritter: 2 pl NM og 3 pl Nordisk. Ikke alle bikere er en gjeng med langt hår og øl mage:-)

Alder: 38
Bosted: Sandnes
Arbeide: Egen budbil eier og driver citygym sammen med Arild»Hulk»Haugen
Høyde: 176
Vekt:
Off-season:
85-90
Konkurranse: 75
Sivilstatus: Samboer

Meritter
1 plass:
city open athletic fitness 2005
1 plass: city open bodybuilding 2006
2 plass: NM Classic Bodybuilding -178cm 2006
3 plass: Nordisk Classic Bodybuilding 2006
1 plass: stavanger open classic bodybuilding -180 cm 2007
2 plass: NM classic bodybuilding -180 cm 2007
12 plass: VM Barcelona classic bodybuilding -175 cm 2007

Fortell litt om deg selv
Siden jeg driver et gym, samtidig som jeg er aktiv innen sporten, så går naturlig nok mesteparten av tiden min til dette.

Mobiltelefon: Nokia
Musikk: Heavy og Rock
Favorittfilm: Scarface
Favorittdrikk:
Til fest:
Vodka
Hverdags: Vann
Favorittmat: Hjemmelaget pizza

Surfer du mye på nettet? Hvilken websider bruker du mest tid på?
Treningsider, aviser.

Hva synes du om iform.no?
Veldig bra, innom hver dag!

Når begynte du å trene?
drev med all mulig idrett når jeg var mindre , på gymmet har jeg trent seriøst i ca 15 år.


«Jeg har også et annet liv… –  I hele mitt voksne liv har jeg kjørt Harley-Davidson og har tilhørt den etablerte biker kulturen like lenge! Synes det er fint å kunne vise at ikke alle bikere er en gjeng med galinger;-) Med langt hår, skjegg og ølmagen hengende godt over beltespennen ;-)»

Hva er det som driver deg?
det å holde seg i form,bli bedre og samtidig å ha et mål i form av konkuranse!

Hvilken muskelgruppe er du mest fornøyd med?
armer og skuldre

Hva synes du er din beste prestasjon?
3 plass under Nordisk i fjord.
(2006)

Er det noen personer som har betydd ekstra mye for deg og karrieren din?
har vel stort sett klart meg selv, men har fått uvurderlig hjelp i fra flere under veis,blir så mange,ingen nevnt ingen glemt 🙂

Har du noen tips til en nybegynner?
vær tålmodig,spis bra,tren hardt og lytt på hva folk som har vært med på dette lenger enn deg kan fortelle deg!

Hva er dine mål og ambisjoner?
treningsmessig er det å jobbe med mine svakheter og bli»litt»større og «litt» bedre enn i fjor, ambisjonene mine å kanskje en dag å kunne stille i et EM eller VM!!  

Hva er fordelene og bakdelene med denne sporten synes du?
Fordelene er mange, hele livstilen med et miljø som er unikt i idrettsammenheng og et fokus på å holde seg i form, både fysisk og psykisk.

Bakdelen er litt av det samme som jeg møter i andre sammenhenger og der er at folk dømmer før man kjenner!

Hvordan ser en helt vanlig dag ut for deg?
Står opp 07.00, spiser frokost, kjører budbil i et par timer, spiser igjen og stikker deretter på gymmet,gjør det så må gjøres der, spiser et par ganger til før jeg trener, er hjemme som regel i 8 tiden,og bruker som regel kvelden bare til å slappe av med samboer og venner

Fortell oss litt om treningsprogrammet ditt!
Kjører et 5 splitt program med en muskelgruppe pr gang, har mellom 10-16 tunge sett pr gruppe litt etter hva jeg trener.kjører mellom 6-10 repitisjoner pr sett, burde vel kanskje ha variert mer enn det jeg har gjort oppover, har ofte prøvd andre opplegg, men vender alltid tilbake til det gamle;-)

Fortell oss litt hvordan en bygger spiser
Jeg spiser stort sett det samme året rundt, ligger alltid høyt på proteinene, ca 300-350 gram  til dagen,bruker kylling,fisk,kjøtt og egg som hovedkilder,karboen tar jeg fra ris,havregryn, fullkornspasta, grønnsaker og litt brød,kun raske karbo etter trening, bruker hovedsaklig udos choice som fettkilde.Dette deler jeg opp på 5 måltid + shake etter trening og rett før leggetid.har en spisedag der jeg bare passer på å få i meg nok proteiner og ellers spiser hva jeg vil;-)off season ligger jeg på ca 4500 kalorier til dagen, dietten begynner jeg på sånn ca 3500 og går gradvis nedover etter hvert som det nærmer seg konkuranse!

Har du selv satt opp dietten eller har du fått noen hjelp til det?
Har hatt hjelp av flere, men vil nok sende en spesiell hilsen til Jarle Nybø;-)

Bruker du noen kosttilskudd, kan du fortelle oss hvilke?
Bruker Proteinfabrikken sine produkter som jeg er meget godt fornøyd med-)bruker da whey tech,whey isolate,pure casein,protonic,tricreatine,glutamin,zma,vit & min.

Har du noen tips for å få fart på forbrenningen?
Ikke noe orginalt tips men morgen kardio funke;-)

Beskriv deg selv med fem ord.
Rettferdig, engasjert,pliktoppfyllende,sta og til tider egoistisk;-)

Av Iform.no november 23, 2007 08:00