Andre Nielsen

Av Iform.no november 28, 2006 17:00

Andre Nielsen

Andre «Twin peak» Nielsen – Les alt om Andre her

Navn: Andre’ «Twin peak» Nielsen

Bosted: Los Angeles, California

Kjæreste: Bea

Yrke: Maler, Kjøp og salg av eiendomer, ISSA Certified Personal trainer

Gym: Gold’s Gym I Venice (Los Angeles, CA)

Høyde: 171 cm

Vekt off-season: 87 Kg

Vekt konkurranse: 80 KgMine siste plasseringer i USA er: 
1 plass – California State Championship -80k (2005). 
1 plass – Sandefjord Open (2004) 
1 plass Nordisk Oslo -85kg (2004).  
Overall tittlen «Mr Venice Beach» 2003 
7 plass under Cal. state Championship (-90kg) 
3 plass i Ironman 2002.

Gjorde noen få Atheletic Fitness konkurranser i Norge 2000 og fikk en 4 plass i Nordisk som min beste prestasjon.


Tidligere meritter
:
Har konkurrert i NM et par ganger…..det er over 10 år siden sist, men har aldri vunnet (4 og 2 plass) Men vant -90 Kg og Overall under Oslo Gran Prix 1996.
Har også konkurrert internationalt for Norge: Scandinavian Open, Nordisk Mester, VM og EM
Min første konkurranse var NM 1991 (4pl. -70kg)

 

Planer med treningen?

Det er alltid planer med treningen ellers ville det vært vanskelig med motivasjonen. Det har jo vært en livsstil i mange år nå, og man får jo litt andre ting i livet å tenke på, men føler at jeg fortsatt har suget etter å konkurrere og gjøre prestasjoner. Tida flyr, men så lenge man holder seg «Frisk og Rask» så ser jeg fortsatt frem imot noen år til med konkurranser……….Kanskje blir det Bodybuildding Classic fremover…?

Jeg bor som sagt i California og trener på Gold’s Gym……..er ikke dette motivasjon nok, så vet ikke jeg!  😉
 

Din beste idrettsprestasjon?

Når det gjelder min idrettsbakrunn så er det et veldig vidt spekter. Har vært innom alle idretter gjennom mitt liv. Har spilt football fra 6 års alder, svømming, tennis, Ishockey, langrenn, slalom, Boksing, Karate. Etter at jeg startet med vekt-trening i 1984 har dette preget mere og mere av livet mitt, og er veldig fornoyd med mine prestasjoner. (Se meritter). 

Ditt beste trenings tips?

Det er vel mange! Det å holde seg iform året rundt har blitt mer og mer viktig form meg. Jeg anbefaller å se de musklene man jobber for HELE året. Ikke bare under en tid når det er konkurranse. Det er inspirrerende og viktig for fremgangen???

 

Din beste muskelgruppe?

Når det gjelder min beste muskel gruppe så kan jeg vel ikke legge sjul på at Leggene tar mye av oppmerksomheten blant folk! : Jeg har alltid skåret høyt for min Totale fysikk (symetri), men man blir aldrig fornøyd med seg selv!!! Det er bra at det alltid er noe man jobber for, ellers ville det vært liten vits i treninga?

 

 

Hvordan trener du?

Jeg trener ca. 4 gr. i uka under offseason. Når jeg begynner å tenke på konkurranse, så blir det gjerne noe trening hver dag med lett cardio 30-45 min etter hver treningsøkt. Dette varierer ettersom hvordan formen ser ut….  Trenings-opplegget/programmet forandrer jeg gjerne etter hvordan jeg føler meg og prioriteringer av muskel grupper.
Jeg bor i USA og savner selvfølgelig de harde treningsøktene jeg hadde med min tvillingbror Rune hjemme i Oslo!! 

Mandag: Rygg

Tirsdag: Bein, mage

Onsdag: Fri!

Torsdag: Bryst

Fredag: Skuldre, mage

Lørdag: Fri

Søndag: Armer

Når det nærmer seg konkurranse legger jeg på en halvtime med cardio etter hver trenings økt, og en time cardio på de dagene jeg ikke trener vekter!

Hva er ditt råd til en nybegynner?

Sett opp små mål med treningen hele tiden! Det kan være konkurranse man har i sikte, gå opp eller ned et par kilo etc.etc.
Som nybegynner så er man gjerne ivrig og vil ha resultater så fort som mulig, og dette er normalt. Det som mange ganger blir galt er at man gjerne trener tyngre enn nødvendig, ikke trener med riktig teknikk osv., og man tenker rett og slett ikke på konsekvensene. Man pådrar seg gjerne skader, og man blir satt tilbake mange månder med kvalitets trening……Da er svaret at man må lære seg best mulig teknikk først, og derretter gradvis øke vektene med god teknikk.

 Hva spiser du?

Jeg er veldig nøye med mitt kosthold som består av:

Proteinene består for det meste av kylling, kalkun, eggehviter, rødt kjøtt, Whey protein pulver og protein bars. Mine karbohydrater kommer ifra: Havregryn, pasta, jams, Grønnsaker + salater. Fett kommer mest ifra: nøtter og frø

 

Dine beste løft?

Det er sååå lenge siden jeg var opptatt av å gjøre max løft. Det er av liten betydelse når det kommer til det å bygge muskler. Har vel hatt 170 kg i benkpress, 210 kg i knebøy, og 240 Kg i markløft.

 

Noe du vil si til slutt?

Egentlig ikke noe annet enn at jeg savner tvilling broren min Rune som trenings partner, som bor i Norge! Som Arnold sier » I’LL Be Back»

Ta en titt på vår website www.twinpeak.org

Av Iform.no november 28, 2006 17:00