Adolfsson & Klasbu – iForm.no Podcast – Ep.1

Andreas Adolfsson
By Andreas Adolfsson februar 27, 2020 14:02

Adolfsson & Klasbu – iForm.no Podcast – Ep.1

Andreas & Jon snakker om scenefoto og hvorfor det kan være verdt å bruke noen kr på ordentlig bra bilder når man konkurrerer.

Da er det tiden for nok en sesong med konkurranser og sceneopptreden for en stor gjeng med deffa og klare fitnessutøvere, kroppsbyggere og atleter. Det betyr også at det er på høy tid for fotografen Klasbu å vinke hånda i været og fortelle litt om foto mulighetene for alle disse som har presset seg gjennom år, mnd og uker med tøff trening, diett, planlegging og poseringstrening, I-walks og såre ben fra nye høye heler, har også denne sesongen.

Fotograf Klasbu har helt siden ca 2010 levert profesjonelle fotografier fra alle konkurranser både i Norge og utlandet. De siste årene er alle disse fotografiene tilgjengelig og selges gjennom hans nettbutikk som heter fotomaskin.no. Hvordan fungerer dette? Og er det virkelig verdt å bruke penger på bilder?

I dette intervjuet, som nå faktisk ser ut til å bli utviklet til en fitness v-log/podcast, og klarer vi det vi nå planlegger blir dette et fast innslag her på iform.no! Uansett podcast fremtid snakker Andreas og Jon om nettopp dette temaet i denne første utgaven så sett deg ned og hør litt på dette, det kan være det gir deg masse nyttig informasjon og en artig opplevelse.

Klasbu er den fotografen forbundet bruker og anbefaler fast, han er offisiell samarbeidspartner med IFBB-Norway. Hva betyr det? Jo når du som utøver har konkurrert og er ferdig på scenen kan du helt gratis besøke fotomaskin.no og se alle bildene fra konkurransen. Her vil du finne mange tusen foto, og du kan lett finne deg selv. Liker du det du ser så kan du også velge å betale, og laste ned bildet, eller bildene. Du velger selv hvilke og hvor mange du vil kjøpe. Alle til en lav pris. Og i tillegg går prisen ned dersom du velger å kjøpe flere foto samtidig. Helt opp til 50% avslag i prisen faktisk. Og om det er verdt det å ha 100% skarpe, flotte proff foto ift kompisens uklare bilder fra tlf sin langt ute i salen, ja det kan du nok både se selv, eller spørre noen som har stilt på en scene før deg om. Svaret er nok et entydig ja!

Da tenker du kanskje at hmm skal jeg bestille dette tro.. det hadde jo vært fint å hatt noen fine bilder etter alt jeg har slitt meg gjennom.. Men hvordan gjør jeg det da? Vet du at du trenger ikke tenke en tanke på dette før konkurransen! Klasbu fotograferer alle som er på scenen, til og med med to fotografer tilstede. Så det er ingen forhåndsbestilling eller betaling. Så ikke tenk på det. Eneste du trenger å gjøre er å besøke fotomaskin.no etter konkurransen så er alle bildene av deg der.

Har jeg råd til dette da, alt er jo så dyrt, og jeg har brukt alt for mye penger på dette allerede! Da vil Klasbu at du tenker litt på alt det andre som har kostet penger for å komme på scenen. Dyr bikini eller shorts, hår og makeup kostnader, design negler osv osv. Alt det der flotte fine sammen med din knallform er vel litt lurt å faktisk ha noen flotte proffe foto av? Og tenkt og så litt på at dette kan være eneste gangen du er i denne formen! Og når ett proff foto koster under en hundrelapp, og fire fem eller ti foto noen  få hundrelapper blir det vel ikke så mye penger iforhold til resten, eller? Alle som hvert år velger å kjøpe noen bilder angrer hvertfall ikke på det. Tilbakemeldinger viser at det er de som ikke valgte noen flotte foto er de som angrer!

Så ta deg en pust i bakken, kikk på filmen og gjør det opp egne tanker og meninger om foto fra scenen.

Andreas Adolfsson
By Andreas Adolfsson februar 27, 2020 14:02

Kommentarer