Ann-Christine Rodem- Klemo

Av Iform.no oktober 7, 2009 17:38

Ann-Christine Rodem- Klemo

Dama debuterte nå i høst og tok Overall i NM Bodyfitness

NM i bodybuilding & bodyfitness 2009

Dama debuterte nå i høst og tok Overall i NM Bodyfitness. Hun har holdt på i to år og alt dette takket være en fødsel! Les om fantastiske og smellvakre Ann-Christine Rodem- Klemo.

Nå har du vunnet overall i Bodyfitness og du debuterte på Stavanger Open for snaue to uker siden. Hvor lenge har du trent?

Jeg begynte å forberede meg rett etter at jeg fikk datteren min, litt under 2 år siden. Jeg bestemte meg på sykehuset om å sette meg et mål etter å ha sett meg i speilet. Jeg har egentlig trent vekter mer eller mindre siden jeg var 18, men ikke så konkret som nå. Men jeg har alltid likt å trene og drevet aktivt med sprangridning tidligere.

Hva er det som fascinerer deg med fitness?

Sporten har alltid fascinert meg og jeg synes det er helt utrolig hvordan man kan forme kroppen og se resultater etter hva man presser seg til, hvordan man spiser og sover og alt. Det er utrolig hvordan dette maskineriet vårt fungerer!

Hvordan har dette vært for deg?

Jeg synes dette har vært en fantastisk opplevelse fra dag 1! Jeg har gledet meg til hver økt. Helt sant! ؅ få oppleve hvordan kroppen virkelig fungerer og se utviklingen er helt rått! Utrolig gøy!!! Jeg har fått masse erfaringer, jeg har blitt kjent med mange nye mennesker, fått mange nye erfaringer på hva jeg tåler og hva som er bra for meg og jeg har blitt kjent med kroppen min på en helt ny måte. Nå føler jeg at jeg virkelig kjenner kroppen. Det var kanskje på tide i «voksen» alder? Rett og slett en super opplevelse og erfaring som jeg aldri ville vært foruten!

Hva følte du da du tok overall?

Hvordan skal jeg forklare det? Det var helt vilt! Det var så utrolig uventet og jeg ble så satt ut! Jeg er jo debutant og dette var jo mer enn jeg kunne drømme om. Jeg sitter fortsatt og smiler og ler og rister på hodet. Jeg er utrolig lykkelig. Dette er  uvirkelig egentlig!

Hvem har hjulpet deg?

Heidi Løvdal har hjulpet meg hele veien med både trening, diett og det å holde fokus! Jeg hadde aldri klart dette uten hennes fantastiske hjelp! Jeg er så utrolig heldig som får hjelp av den fantastiske damen der! Jeg har også fått hjelp av Martin på Topform og også Michael på Elixia Colosseum! Tusen hjertlig takk! Jeg tror faktisk at det at jeg har en liten jente og mann faktisk har hjulpet meg masse! Det kan jo være litt slitsomt på diett innimellom (jeg må vel nesten innrømme at jeg har sett en og annen «flyvende» is og sjokolade. Med mann og barn får man fokuset litt bort fra det som har med mat og diett å gjøre og det tror jeg er kjempe sunt! Jeg har fått den forståelsen jeg trenger uten at det har vært fokus på det! Så tusen takk Marius. Det at jeg har en fantastisk liten jente gjør at jeg ikke kan tillate meg selv å være i dårlig humør bare fordi jeg er litt sulten innimellom hvis du skjønner! Jeg må jo nesten få takke dattera mi masse også, for jeg tror ikke jeg hadde klart det uten henne heller. Det fungerer fint å konkurrere å være småbarnsmor. Jeg har også en fantastisk mamma som har trådd til og vært barnevakt når jeg har måttet trene litt ekstra posering eller gå en ekstra tur. Tusen takk til deg også mamma.

Til slutt vil jeg bare takke alle som har hjulpet meg, støttet meg og heiet på meg! Kjempe hyggelig og jeg setter utrolig stor pris på det! Nå skal jeg videre mot Nordisk og det blir KJEMPE gøy! Jeg gleder meg MASSE!

Av Iform.no oktober 7, 2009 17:38

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser