Skreddersydde bannerkampanjer gir best resultat. Vi hjelper deg!

12028651_10156082202065043_635554463327965809_o

Iform.no er Norges ledende og største side på sine områder.

iform.no er Nordens største nettbaserte treningsportal. Iform.no vil være engasjerende og nysgjerrighetsvekkende, fungere som en ressursbank for brukerne, og gi ny innsikt og forståelse, samt motivere leserne. Innholdet på sidene består av nyheter, bakgrunnsstoff, faktainformasjon og multimedia presentasjoner om de fleste temaer som berøres innen trening. Iform.no har ca. 25 000 unike lesere hver dag (februar 2014)

Produkt & trafikk

Vi selger annonseplasser på leietid per måned. Vi leverer gode resultater for våre annonsører, hvilket gjenspeiler seg i at de aller fleste av våre annonsører ligger inne hos oss på fast basis. Dersom dere ikke har annonsert hos oss før, så vil vi stille opp med en testperiode for dere som annonsør, slik at dere svært rimelig kan få testet ut annonsering hos oss.

Priser

Vi ligger lavt i pris i forhold til generelle medier som aviser og blader (også på nett). Mesteparten av våre annonsører annonserer på fast basis, hvilket viser til at prisingen er lav og/eller at annonseeffekten er god, i forhold til prisingen vår. Dere vil som annonsør hos oss, finne svært rimelige priser. Ta kontakt for et godt tilbud!

Fritt innsyn i trafikken for alle annonsører – Som annonsør hos oss kan du sjekke trafikken fritt:

 • Du kan ha dine egne trafikkmålere.
 • Du kan ha annonsen på din egen server.
 • Trafikken er overfor annonsørene produktet vårt, og vi ser det som avgjørende for å være et seriøst foretak at du som annonsør til enhver tid kan sjekke produktet du kjøper og betaler for.

 iform.no er Norges best besøkte side på sitt område. Hos oss kan du som relatert annonsør få svært målrettet annonsering til meget rimelige priser. Vi er til stadighet i dialog med våre annonsører for å finne fram til kun de beste løsningene for alle våre lesere og kunder.

Per i dag bistår vi våre annonsører med

 • Aktive forslag til annonsering (se vårt flerannonsessystem).
 • Forslag til annonseutforming og innhold.
 • I noen tilfeller bygging av annonsemateriale.

Formater

 • 468 x 68 – banner øverst på siden
 • 1160 x 120  – banner nest øverst på siden
 • 600 x 300 – banner midtside
 • 250 x 200 – venstre side
 • 200 x 125  – banner venstre side
 • 300 x 250 – banner høyre side

Dersom en annonsør har spesielle formater / eller ønsker så kan vi tilpasse oss. Man kan ha flere forskjellige bannere til rullering på samme plassering.

Dersom du er interessert i et uforpliktende tilbud på en god annonsering, kan du ta kontakt med oss på post@iform.no  

annonser3

annonser4

 
Kommentarer

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

Sammenligne rente før du låner penger. På Lavrente.org finner du all informasjon som du trenger for å ta de riktige økonomiske avgjørelsene.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!

Ønsker du en mer effektiv produksjonshverdag? Da hjelper Pall-Pack deg med å finne riktig pakkemaskin til riktig pris.

Med effektiv palletering sparer du tid og penger. I mer enn 55 år har vi hjulpet det norske marked, hør med oss for hvordan.

Emballerer du i dag dine paller manuelt? Da kan Pall-Pack hjelpe deg med oppgaven, vi har både strekkfilm og riktig pakkemaskin for oppgaven.