Arild Haugen (WEB-TV)

Av Iform.no september 10, 2011 22:50

Arild Haugen (WEB-TV)

iform.no ble med Arild Haugen på ei tøff treningsøkt…

iform.no ble med Arild Haugen – som fra før er 2 ganger Norges sterkeste mann – på ei tøff treningsøkt.

Her er en liten promo/teaser på hva som kommer…

– Promo/teaser 1 –

Finnes det noen hardere ekstremsport enn strongman?

Det er vel opp til hode som bedømmer det. All ekstremsport er hardt og tøft på sin måte. Jeg vil ikke sette det opp mot hverandre for mye. Strongman er sinnsykt hardt og tøft blandt de beste i Norge. Derfor er det ikke en breddeidrett. Vil du gjøre noe enklere og tryggere kan du spille fotball for eksempel.

Hvordan klarte du å havne i en slik tøff sport i så ung alder. Hva drev deg?

En sinnsyk oppvekst. Hehe, neida. Jeg er en spesiell mann som blir tilfredstilt av spesielle ting, som boksing og strongman. Ekstreme ting og ekstreme mennesker tiltrekker meg. Jeg er vant med å jobbe og stå på selv for å få til ting. Ingen ting kommer gratis og all suksess uansett hvor, har en ting felles, HARDT ARBEID over tid.

Du har et veldig stort hjerte, noe vi alle har sett i dokumentaren om deg på TV2. Hvordan har du klart å bevare så mye omtanke og medfølelse? Er det ikke lett å miste disse sidene ved seg selv i en så tøff og hard sport?

Tusen takk for at folk ser den siden av meg også. Svend Karlsen sa en gang noe smart til meg; de du møter på veien opp, treffer du også på veien ned. Tenk på hvordan du vil ha det da. Jeg prøver å leve etter visse normer. ؆rlighet, rettferdighet, ydmyket ovenfor andre mennesker og respekt. Det er egentlig enkle leveregler. ؅ behandle andre slik du selv vil bli behandlet. Men av og til kan jeg være litt kort og avvisende. Da må jeg bare beklage det, men under mye mye trening og at du alltid må gi så mye av deg selv koster krefter.. Av og til vil jeg bare være Arild. For eksempel hvis jeg er på gymmet eller i butikken liker jeg best å bare være normal og ikke hulken eller noen kjendis. Folk stiller av og til umenneskelige krav til deg men gang du blir en profil. Jeg er bare en vanlig gutt med enorm vilje. Jeg lever for sporten og treningen i seg selv. Jeg er ikke mer unik enn andre. Jeg er bare villig til å ofre litt mer og kanskje trene litt hardere.

– Promo/teaser 2 –

Alle som leser dette. Det er lett å si «ingen nevnt, ingen glemt». Men det er rett og slett så sinnsykt mange personer som har hjulpet meg på mange områder fra sponsing, profilering, tv team, managere, trenere, kollegaer, familie, venner, fans osv…. Uten alle rundt meg hadde jeg ikke vært der jeg er nå. Tusen takk. Dere vet selv hva dere har bidratt med.

Hvis dere vil følge med meg mer så kan dere se www.arildhaugen.com som blir oppdatert så ofte som mulig.

iForm.no | WEB-TV

METERN eksklusiv (WEB-TV)

Amir Riazifard (WEB-TV) Therese Mæhle-Svensen (WEB-TV) Soran Rashid (WEB-TV)
Ida (26) er jernkvinne og jusstudent (WEB-TV) METERN OG LINDH (WEB-TV) Vårens BYGGER-PAR (WEB-TV)
Verdens beste fitness-kropp (web-tv) Siw-Lisbeth Grov Jørgen Corneliussen (WEB-TV)

Av Iform.no september 10, 2011 22:50