Athletic Fitness GULL-paret!

iform.no
Av iform.no oktober 16, 2007 18:17

Athletic Fitness GULL-paret!

Aslaug Lia Pettersen og Jørn Pettersen kom hjem med hver sin gullmedalje fra NM i Athletic fitness 2007.

Se TV innslag med gull-paret her

Aslaug Lia Pettersen og Jørn Pettersen kom hjem med hver sin gullmedalje fra NM i Bodybuilding & Fitness 2007.Aslaug Lia Pettersen og Jørn Pettersen fra Vegårshei kom hjem med hver sin gullmedalje fra NM i Bodybuilding & Fitness 2007.

De to har all grunn til å være svært fornøyde med resultatet. Aslaug tok førsteplass i NM i athletic fitness for damer og Jørn tok førsteplass i overall athletic fitness for menn.

Aslaug Lia Pettersen og Jørn Pettersen kom hjem med hver sin gullmedalje fra NM i Bodybuilding & Fitness 2007.

Gratulerer med seier i NM, hvor skal dette ende, hva tror dere om deres sjanser i Nordisk?

Jørn: Takk, det var utrolig gøy med en dobbel tittel! Målet i Nordisk er å gjøre det bedre på alle øvelsene enn i NM, og selvfølgelig komme på pallen. Litt småjusteringer på poseringene og slik at sitter de skikkelig. Klarer jeg dette kan det tenkes at jeg når helt opp. Vi får se hvor langt det holder?

Aslaug: Takk, jammen klarte Jørn å gjenta fjorårets triumf! I år blei det jo ekstra moro siden jeg også fikk en fin tittel samtidig. Få konkurrenter var det, men vi var nå bra da, jeg og Siv Hege. Jeg gleder meg masse til Nordisk nå! Formen er der, så jeg kan konsentrere meg maks om det jeg skal gjøre. Målet er å klare flere chins og dips enn i NM. Poseringene skal jeg også sette fint, det gjorde jeg ikke i NM. Jeg vil selvfølgelig helst helt opp på palltoppen.

Aslaug Lia Pettersen og Jørn Pettersen kom hjem med hver sin gullmedalje fra NM i Bodybuilding & Fitness 2007.

Hva er oppskriften på deres suksess?
Aslaug Lia Pettersen og Jørn Pettersen kom hjem med hver sin gullmedalje fra NM i Bodybuilding & Fitness 2007.Har vi suksess nå? Vi er i alle fall lykkelige, jobber med vår største interesse, trener sammen og har ei nydelig og frisk jente på 2 år! Da må oppskriften være å leve livet akkurat slik du har mest lyst til. Livet består av valg hele tiden, og når du føler deg klar for nye utfordringer kan det være lurt å tørre å ta sjanser og satse! Valget kan godt være LITT realistisk, og det er lov å søke hjelp de plassene man tror man kan få vettug hjelp.

Når det gjelder treninga så har vi trent regelmessig og bra i flere år i tillegg til at vi er blitt mer og mer nøye på kosten også ?off season?. Ikke fordi vi syntes vi måtte, men fordi det var det neste spennende steget å ta. Vi prøver å lære av feila vi gjør underveis.

Aslaug Lia Pettersen og Jørn Pettersen kom hjem med hver sin gullmedalje fra NM i Bodybuilding & Fitness 2007.Vi er blitt flinkere til å sette oss konkrete mål, både når det gjelder trening, jobb og familie. Vi planlegger nøye, og det er gøy spesielt siden vi både jobber og trener sammen. Det viktigste når vi bestemmer oss for noe er at det er noe vi virkelig har lyst til og som vi brenner for. For eksempel var vi i vår helt enige om at så fort en av oss ikke syntes ?deffen? og konkurranseforberedelsene var gøy lengre og/eller det gikk ut over Isabell på noe vis, skulle den av oss bryte deffen. Dette hjalp oss nok til å holde fokus på det artige og i tillegg ? ta seg sammen? når det ble som tøffest.
Vi er et godt ?team?. Vi er bestevenner og kjærester og utfyller hverandre på veldig mange områder. Det har vi lært oss å dra nytte av!

Hva er Aslaug sine sterke sider?
Aslaug er veldig flink til søke nye kunnskap både når det gjelder trening og kosthold. Aslaug er viljesterk og har veldige gode evner til pushe seg.

Hun er utrulig flik til å variere kostholdet og komme med nye tips til meg som fort blir litt enkel. Aslaug er en herlig mamma som setter lillesnuppa foran alt annet uansett, og i tillegg er hun en vidunderlig kone. Aslaug er også veldig god til å veilede og motivere kundene våre til bedre kost og trening. Hun er også vanvittig tålmodig og så kjempestrukturert at jeg nesten blir irritert.

Aslaug Lia Pettersen og Jørn Pettersen kom hjem med hver sin gullmedalje fra NM i Bodybuilding & Fitness 2007.

Hva er Aslaug sine svake sider?
Sta som fy, og tar ikke helt uten videre tips som kommer fra gubben med mindre jeg kan dokumentere det med referanse til vitenskaplige tester og/eller referere til undersøkelser. Siden jeg tester ting i praksis og ikke er så opptatt av det teoretiske kan det bli veldig frustrerende til tider.

Hva er Jørn sine sterke sider?
Jørn er skikkelig mann. Han er praktisk anlagt, går løs på en arbeidsoppgave umiddelbart og stopper ikke før han er ferdig. Jørn er flink til å få ting slik han vil, han er meget bestemt. I tillegg er han veldig omsorgsfull og ønsker å gjøre det aller beste for de han er glad i. Han er trofast og min klippe i havet. Han er en herlig pappa til Isabell!!

Aslaug Lia Pettersen og Jørn Pettersen kom hjem med hver sin gullmedalje fra NM i Bodybuilding & Fitness 2007.

Hva er Jørn sine svake sider?
Jørn jobber og jobber og tror han må fikse alt sammen selv, og helst før i morgen. Helt til han finner ut at det kan være greit å finne ut av hva som er viktigst å få gjort først, og så delegere litt arbeidsoppgaver til meg for eksempel. Da kommer gjerne alt for mye frustrasjon på en gang. Han har ellers (hvert fall på deff) litt vel kort lunte som tennes fort, men den slokner fort også heldigvis?

Hva er deres rekorder i dips og chins?
Jørn: Godkjente dips i konkurranse er 55 og chins er 26. Er vel ikke fornøyd før jeg kjører 70 dips og 35 chins i konkuranse.
Aslaug: Konkurranse: 16 chins og 35 dips

Dere er jo småbarns foreldre, hvordan fungerer det når dere begge er på diett samtidig?
Med nøye planlegging av måltider, trening, lek, barnehagekjøring (bare 2 dager i uka altså), jobbetider og kos så går det (nesten) som smurt. Det blir litt konfrontasjoner av og til mellom meg og Jørn, men det gjør det vel i alle forhold og selv om man ikke er på deff. Vi vet begge viktigheten av å få i oss maten til rett tidspunkt, og følges det så er det ikke noe problem at man er litt sulten. Vi spiser karben på dagtid når Isabell er oppe, så lek og stell går veldig greit. Den verste sulten og sløvheten kommer på kvelden når Isabell har lagt seg. Da sitter vi som noen slakt i sofaen og stirrer tomt inn i Tv?n, koser oss med en god kopp te og prater om treninga og jobb til tåka setter inn for fullt i ti-tida. Besteforeldre og tanter og onkel er også gode å ha i nærheten. Spesielt nå i disse konkurransedager.

Aslaug Lia Pettersen og Jørn Pettersen kom hjem med hver sin gullmedalje fra NM i Bodybuilding & Fitness 2007.

Dere driver også to Atletix treningsstudioer, går de bra? Mange medlemmer?
Treningsstudioene går etter planen. Vi er veldig fornøyd med hvordan de er blitt. Bra utstyr og fine lokaler. Vi har nå 460 medlemmer, og nok å gjøre.
Mye jobbing og lange dager blir det, men vi er jo så heldige at vi kan trene i arbeidstiden!!

Noe dere vil nevne til slutt?
Tusen takk til vår utrolig flinke medarbeider Cecilie Gregersen!!! Du var bokstavelig talt gull verdt i dobbel forstand på NM da du smurte oss opp i fin-fin brunfarge.

Aslaug Lia Pettersen og Jørn Pettersen kom hjem med hver sin gullmedalje fra NM i Bodybuilding & Fitness 2007.

Det er vel ikke alle og enhver som stiller opp i helga og smører sin arbeidsgiver (nesten) all-over med brunkrem!
Du er gull verdt med den jobben du gjør på gymmet også!!

iform.no
Av iform.no oktober 16, 2007 18:17

Kommentarer