Beathe Kristin Nordby er klar for revansj

Av Geir Tverdal april 1, 2014 03:00

Beathe Kristin Nordby er klar for revansj

Beathe debuterte med en andre plass på Norway Open 2012. Nå er hun klar for revansj.

Navn: Beathe Kristin Nordby
Bosted: Lørenskog
Alder: 24 år
Høyde: 166 cm
Vekt: ca 58 kg nå, men den kan variere litt
Arbeid: Butikkmedarbeider
Sponsor: Har ingen, men åpen for forslag 😀
Klubb: Team toppform
Meritter:

  • Norway open 2012 Debutant BF – 2 plass
  • NM 2012 BF – 7 plass.

BeatheKristinNordby2014-3

Fortell oss litt om deg selv. Hvordan ser en vanelig dag ut for denne jenta?

Jeg er en spontan, blid og sprudlende jente med mye enegi som elsker å ha fart og spenning i hverdagen. Oppvokst i Lørenskog, men bodd i Oslo de to siste årene.
Vanelig hverdag består oftest av jobb og trening, og den tiden jeg har tilovers går til til mine nærmeste.

Hvor lenge har du trent? – og har du noen som følger deg opp mot konkurransen(e)?

Jeg har vært en sporty jente og trent nesten hele livet, begynte med turning allerede da jeg var 4år gammel og holdt på til jeg var 16. Etter det var det basket som var i fokus.
Vekttrening begynte jeg ikke med før jeg møtte typen i starten av 2012, og etter det var det virkelig fitness som kom foran alt – det ble plutselige en ny livsstil som jeg bare elsker! Det var da jeg bestemte meg for at jeg ville konkurrere i BF, som da ble mitt neste mål.

Det er Steffan som har fulgt meg opp hele veien med diett-og vært min treningspartner siden dag 1 🙂

Hvilke konkurranser stiller du i nå og hva er dine mål og forventninger?

I år har jeg bestemt meg for å stille på Sandefjord open og Grand prix. Mine mål og forventinger er veldig mye større nå enn det de var første gang jeg stilte. Det og gjennomføre det å komme seg på scena sist, var det viktigste og største målet for meg. Nå kjenner jeg at jeg er klar for en knallhard konkurranse, kjenner kroppen min mye bedre og vet litt mer hva jeg går til. Pallen er såklart målet mitt denne gangen og jeg skal virkelig gi alt jeg har for å nå toppen 😉

Hvilket treningsopplegg har fungert best for deg så langt?

Offseason har jeg prøvd mye forskjellig men funnet ut at 5-splitt fungerer veldig bra for meg. syntes bein er det kuleste å trene da det er ekstra artig å trene tungt så man ikke klarer å gå etterpå, hehe 🙂

BeatheKristinNordby2014-7

En treningsøkt kan se slik ut:

  • Mandag: skuldre, biceps
  • Tirsdag: bakside ben, mage og legger
  • Onsdag: rygg, triceps
  • Torsdag: fri
  • Fredag: skuldre, biceps og mage
  • Lørdag:fri
  • Søndag:forside ben, triceps

Onseason kjører jeg nå et 6 splitt program og har 2×40 min cardio hver dag.

Hvordan ser kostholdet ut offseason og hvordan ser det ut på diett?

Største forskjellen på offseason og på diett er vel matinntaket, hehe.. Jeg er en matelsker og vet veldig godt å kose meg, men er flink til å spise bra og ren mat i ukedagene og koser meg litt ekstra i helgene, det er lov 😉
På diett så går det i havregryn, ris, riskaker, brokkoli, kylling, biff,laks og torsk – enkelt og greit 🙂

BeatheKristinNordby2014-4

Hvordan kosttilskudd bruker du?

Det jeg tar er proteinpulver, multivitamin, BCAA og L- glutamin for beskyttelse av musklene og energi, Omega 3 og magnesium. Før jeg legge meg tar jeg ZMA, får blandt annet dypere søvn av det som er bra og viktig for resitusjon.

Har du noen hobby ved siden av treningen?

Er ikke så mye annet jeg rekker i hverdagen da trening og jobb tar mye av tiden min. Resten av tiden som jeg har til overs bruker jeg på mine nærmeste.

Hvordan spiste du før?

Før jeg begynte på diett og kom skikkelig inn i fitnessmiljøet så hadde jeg ikke veldig kunnskap med det å telle kalorier eller vite hva som var riktig å spise eller ikke. Spist vanelig middager men veldig dårlig på å spise frokost, første måltide mitt kunne jeg spise kl 13 på dagen i motsetningen til nå som jeg våkner tidlig fordi jeg er super sulten og gleder meg til frokost. Føler jeg har lært utrolig mye på kort tid og kjenner kroppen min bedre enn noen gang.

BeatheKristinNordby2014-8

Av Geir Tverdal april 1, 2014 03:00

Kommentarer

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser