Adolfsson & Klasbu – iForm.no Podcast – Bikinifitness, coaching og MMA med Remet og Alexander

Andreas Adolfsson
Av Andreas Adolfsson juni 26, 2020 06:35

Adolfsson & Klasbu – iForm.no Podcast – Bikinifitness, coaching og MMA med Remet og Alexander

I denne episoden blir vi nærmere kjent med bikinifitness utøver Remet Elionor Svedin og Performance Coach Alexander Hallafors.

Man kan vel trygt si at man sjelden ser en bedre fysikk hos en debutant i bikinifitness, enn den som Remet debuterte med på Gardermoen Open i 2018. Hun vant overallen og noen uker senere gjorde hun likeså godt rent bord også på NM. Og ifjor forsvarte hun sin NM-tittel med enda en overall seier å legge til meritt listen. Så hvordan har Remet blitt så god? Vel, bortsett fra gode gener så har helt klart hennes kjære Alexander hatt mer enn en finger med i spillet.

Alexander, som er en erfaren og velutdannet personlig trener og Performance Coach, har en rekke utdanninger og sertifiseringer fra blant annet Halmstad Högskola, London College of Osteopathy og Duke University. Alexander har jobbet med profesjonelle idrettsutøvere på landslagsnivå innenfor idretter som fotball, ishockey, alpint, volleyball, MMA, boksing og kroppsbygging (fitness och bodybuilding) i både Norge, Sverige og Danmark. Han er i dag aktiv kampsportutøver og populær foreleser innen prestasjonsfremmende trening.

Vi får i denne episoden blant annet høre hvordan Alexander fikk Remet til å begynne å trene med vekter, hvordan Remet trener og livet utenom konkurranse. Alexander forteller også litt om hvordan han jobber som coach og personlig trener i tillegg til sin karriere som MMA utøver.

Vil du få hjelp av, eller komme i kontakt med Alexander kan du gjøre det her.
Alexander på instagram.
Remet på instagram.

Besøk gjerne våre sponsorer og lær mer om sunn mat her hos Din Helsemat og husk å kjøpe dine kosttilskudd hos Proteinfabrikken.

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema vi skal snakke om eller hvem vi skal ha som gjest i studio. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no jon@klasbu.no

Du finner oss også her:

Andreas Adolfsson
Av Andreas Adolfsson juni 26, 2020 06:35

Kommentarer