Bikinifitness debutant Miriam Larsen

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal februar 15, 2017 14:40

Bikinifitness debutant Miriam Larsen

Det er ikke så alt for lenge til vårens konkurranser braker løs. Vi har tatt en prat med Miriam Larsen som debuterer i bikinifitness

Alder: 19
Høyde: 162cm
Vekt: On-season: ca.50kg Off-season: 60kg
Bosted: Trondheim
Jobb: Lærling i automatiseringsfaget hos TINE
Coach: Line Celius
Gym: Kaliber Treningsstudio
Klubb: Kaliber FKK
Sponsor: Ingen for øyeblikket
Instagram: @miriamlarseen


Poseringstrening Kaliber Gym 29. januar

Når bestemte du deg for å satse på bikinifitness – og hvorfor akkurat bikinifitness?

Jeg bestemte meg vel egentlig for å stille når jeg var på uttaket til vårens konkurranser i november. Jeg hadde litt lyst, men jeg hadde ikke kommet til å gjøre det om det ikke var for litt pushing fra flere på Kaliber.

Bikinifitness fordi det er den klassen jeg passer til å stille i. Drømmen er å stille i bodyfitness om noen år kanskje, men da må jeg få litt mer kjøtt på bena først.

Hvor lenge har du trent?

Har vel holdt på med en form for trening hele livet. Taekwon-do, fotball, turn, cheerleading og volleyball har jeg brukt fritiden til tidligere. Har vært litt av og på med styrketrening siden jeg var 15, men det var ikke før jeg tok kontakt med StrongBody høsten 2015, og fikk et skikkelig treningsprogram at jeg fikk ordentlig fremgang og forelsket meg i styrketrening. Via StrongBody ble jeg også introdusert for Kaliber Treningsstudio, og meldte meg inn der i fjor, der er det et fantastisk miljø, mye kunnskap og det beste utstyret.

Bilder fra oppstart hos StrongBody i August 2015 vs. 29. januar 2017

Hvor mye har du gått ned?

Jeg har gått ned 8,5kg siden november.

Hvordan spiste du før?

Jeg spiste som jeg gjør nå, bare mer. Spiste brød, egg, kjøtt, meieriprodukter, masse frukt og grønnsaker og drakk en hel del pepsi max.

Hvordan spiser du nå?

Nå spiser jeg så enkelt som mulig. Det går for det meste i polarbrød med ost og skinke, havregrøt, egg, frukt og grønnsaker, propud og cottage cheese, og masse pepsi max.

Har du noen som følger deg opp mot konkurransen(e)?

Jeg har Line Celius som coach som må slite med meg frem mot konkurransene og som har svaret på alt jeg måtte lure på?

Bruker du kosttilskudd?

Ja, jeg tar omega 3, multivitamin og kreatin.

Hvilke konkurranser stiller du i denne omgangen og hvilke forventninger har du?

Jeg har planer om å stille i Sandefjord Open og Oslo Grand Prix. Jeg forventer ikke så mye. Det blir mine første konkurranser så målet er egentlig bare å komme seg på scenen.

Har du noen hobby ved siden av treningen?

Under oppkjøringen nå blir det ikke så mye annet enn trening og matlaging, men offseason synes jeg det er gøy å prøve ut nye ting. I høst prøvde jeg buldring for første gang, og det er noe jeg vil prøve å fortsette med etter konkurransene. Jeg har også lyst til å teste ut crossfit!

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal februar 15, 2017 14:40

Kommentarer