Bli bedre kjent med styrkecoach Silje Mariela (WEB-TV)

Av Andreas Adolfsson mars 12, 2014 20:13

Bli bedre kjent  med styrkecoach Silje Mariela (WEB-TV)

Silje Mariela er Sertifisert styrkecoach, og står bak siden www.siljemariela.com . Iform.no sin videoreporter Andreas Adolfsson har besøkt henne.

Når jeg startet bloggen i 2008 hadde jeg et stort ønske om å ufarliggjøre styrketrening for jenter, og ikke minst vise at man ikke blir menn av å løfte tungt. I kjølevannet av det ble styrketreningskonseptet for jenter; BootyBuilding til. Som var et samarbeidsprosjekt i mellom meg og kjæresten min Eirik Sandvik. Bootybuilding lever i beste velgående den dag i dag, men har tatt en litt annen form i tiden som har gått.

silje-mariela-2014-4

 

silje-mariela-2014-1

I dag har jeg mitt eget gym på Alnabru i Oslo. Her kjøres det både teknikk og baseløftskurs, ulike treningsprosjekter og gruppetreninger. Jeg kan ikke si annet enn at det er utrolig gøy, og det er en jobb som gir meg veldig masse. Her kjører vi en del ulike konsepter. Alt i fra 6-ukers introkurs for nybegynnere innen styrketrening, til BootyBuilding (6-ukers tøff bein og rumpetrening 3 ganger i uka) til fettforbrenningsprosjekter hvor vi foretar både målinger før underveis og etter endt prosjekt, samt skreddersydde planer som skal følges under tiden jentene er hos meg.

På gymmet mitt er det teknikk og prestasjon er i høyfokus. Ved å vektlegge dette så kommer estetikken som følger av det, samt at det er et godt fokus å ha. Jentene som kommer til meg har som regel et ønske om å bygge opp en fit, feminin fysikk (noe som er helt legalt det!), men det er ikke noe som er mer gøy enn når de går i fra det higende ønsket etter å kun SE bra ut, til å fokusere på å bli sterkere, raskere og mer teknisk dyktig iløpet av ukene de er hos oss.

Selv stilte jeg i bodyfitness et par ganger i 2010 men fant fort ut at det ikke var helt for meg. Erfaringen var god å ta med seg, men etter å ha opplevd og ikke minst sett hvor skadelig det er i mange tilfeller, ikke minst for det mentale, så er det ikke noe jeg ønsker å være en del av lenger. Det har tatt meg litt tid å innse. Fitness er i vinden som aldri før, og strategisk sett så kan det nok være ”riktig” å være en del av det. Men det føles ikke riktig for meg, så da får jeg heller bare holde meg litt på sidelinjen. Jeg liker å holde meg i god form, og det er en del av jobben min, men jeg vil nok ikke bli å se på en scene igjen.

Jeg trener gjerne opp kundene mine til å komme i skikkelig form, men ber dem tenke seg om en ekstra gang innen de bestemmer seg for å ta steget mot scenen.

Ellers er det mange baller i luften om dagen, så jeg jobber hardt med å forsøke å lande noen av dem. Det har vært en tid nå hvor aktivitet på nett har vært litt mindre, men det skjer ting i kulissene. Så det er spennende.

silje-mariela-2014-2

silje-mariela-2014-5


SE ALLE VIDEO-REPORTASJER IFORM.NO HAR LAGET

Av Andreas Adolfsson mars 12, 2014 20:13

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser