Body and Mind

iform.no
Av iform.no september 1, 2009 06:00

Body and Mind

Han vant gull i NM i fjor. Nå har han åpnet butikk på Majorstuen. I høst ser du ham på scenen igjen!

Han vant gull i NM i fjor. Nå har han åpnet butikk på Majorstuen. Amir er en super-mann med mye jern i ilden og i høst ser du ham på scenen! Jeg tok en prat med han i den nye butikken.

Hvordan er vekta før du skal i ilden Amir?

Jeg veier 100kg nå. Jeg skal stille i NM, Nordisk og Stavanger Open. Får se videre, men mulig jeg skal konkurerre i Nederland igjen på Dutch Grand Prix. I fjor kom jeg på 2. plass i Nordisk og 2. plass på Dutch Grand Prix. Målet nå er å stille i -90kg. Hvis jeg ikke kommer under 90, så stiller jeg i -100kg.

Når åpnet du den nye butikken?

Butikken heter «Body & Mind». Jeg åpnet den 15. juli. Det er mye plass her. Hele 130m². Jeg selger kostilskudd for vektøkning og vektreduksjon, måltidserstattere, energidrikker, vitaminer og mineraler. I tillegg gir jeg kostholdsveiledning og du kan få fersk mat fra Pit Stop her også. Det er sitteplasser og bord her, slik at man kan sette seg ned og spise på stedet. Vi kjører mange merker, som for eksempel PF, Tech Nutrition, Ironcore Nutrition, ON, Dalblads, Ultimate Nutrition, Maximize, Multipower, Gasp, Soma og Better Bodies. Jeg skal også importere treningsklær, som ikke er å finne i Scandinavia enda. Har fått mange positive tilbakemeldinger på disse klærne og har gått mye i det selv.

Sitter du her hver dag mens du er på diett?

Ja. Sitter her alle dager, untatt på søndag. Vi har åpent fra 10-18. Her sitter jeg og veileder de som kommer. Gir dem kostholds- og treningsveiledning. Det går fint det, selv om jeg er på diett.

Amir viser meg noen Aloe Vera-produkter. Han har Aloe Vera i både krem, drikk og gele. Han forteller at Aloe Vera er bra for hud, slimhinner, for å holde magen i form og for å øke opptak av vitaminer og at det normaliserer PH-verdien.

Alt i alt var det utrolig hyggelig å hilse på en svært blid og hyggelig Amir. Jeg vil anbefale alle trenings-glade til å ta en titt på Majorstuen (rett over T-banestasjonen, og ved siden av Colosseum), nærmere sagt Fridtjof Nansensvei 2. Amir har masse kule klær og absolutt alt du trenger av kosttilskudd. Dessuten er det en svært fin butikk. Jeg kommer hvertfall tilbake!

Vi på iform.no ønsker Amir lykke til i både konkurransene og med sin nye butikk!

iform.no
Av iform.no september 1, 2009 06:00

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser