Bodybuilder og Fitness jenter på byen.

iform.no
Av iform.no februar 1, 2012 08:00

Bodybuilder og Fitness jenter på byen.

Siste lørdag i januar møttes et knippe av Norges fitness og kroppsbyggerjenter for å gjøre Oslos gater (u)trygge.

De velger tunge frivekter fremfor tredemølla, biff foran en lett salat og har ikke problemer med å takke nei til sjokolade, drøye drinker og sene kvelder.

Gjør det disse jentene noe kjedeligere enn andre?

Neida, de har bare det lille ekstra!

Siste lørdag i januar møttes et knippe av Norges fitness og kroppsbyggerjenter for å gjøre Oslos gater (u)trygge. Stemningen var det absolutt ingen innvendinger på, disse jentene vet å ha det moro! Fridays ved Clarion Royal hotel var møtestedet for den gode stemningen.

I tillegg hadde vi to bursdagsbarn, Nina Midling og Anita Hellerud som fikk gratis dessert, sang og gaver.

Etter et par runder med drinker og matservering var det på tide å komme seg videre, så alle som en småløp på stiletthælene sine og inn på buss31. Fulltallige var vi dog ikke da vi hadde glemt et av bursdagsbarna i farten ? men det ordnet seg da vi satte henne i en spandert taxi.Videre lyder ryktene om en sen kveld på Mango og alle som en kom seg hjem i hver sin seng.

iform.no
Av iform.no februar 1, 2012 08:00

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Våre samarbeidspartnere

Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!