BYGG sexy rumpe hjemme hos deg selv

Av Eirik Sandvik august 24, 2017 08:00 Oppdatert

BYGG sexy rumpe hjemme hos deg selv

Med denne «glemte» øvelsen

I gode gamle dager kjørte jeg mye «Cook Hip Lift».

En øvelse navngitt etter Gray Cook, som basically er ettbeins glute bridge med en liten «twist».

Denne (ofte glemte) twisten kan faktisk ha svært mye å si både for fremgang når det gjelder bygging av BOOTY og forebygging av ryggsmerter. Snakk om effekt!

Det er faktisk slik at om man skal bygge ræv, så må man også aktivere ræva skikkelig. Dette er problematisk om korsryggen tar over bevegelsen, noe som slettes ikke er uvanlig. Har du noen gang kjørt markløft, glute bridge eller andre beinøvelser og kjent det mer i korsrygg enn i rumpa?

Om korsryggen jobber for mye vil den også ofte utsettes for skader og kroniske smerter. Det vil vi jo ikke ha noe av, så hva er løsningen på dette problemet? Kan vi med en liten enkel øvelse både sørge for utvikling av rumpa og samtidig forebygge ryggsmerter? Oh yes, med denne øvelsen kan du det.

GRUNNEN til at øvelsen har såpass stor effekt er at man ved å presse det ene kneet mot brystet under øvelsen vil ELIMINERE overdreven bevegelse i korsryggen. Dette medfører igjen at setemuskulaturen, gluteus maximus, booty, ræva (kall det hva du vil) MÅ jobbe! Fantastisk. Om du kjenner bakside lår tar over (at du får kramper eller tilsvarende) vet du at ting ikke er som det skal.

Av Eirik Sandvik august 24, 2017 08:00 Oppdatert

Kommentarer

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!