Christian Egner BEST I VERDEN!

iform.no
Av iform.no oktober 12, 2012 14:58

Christian Egner BEST I VERDEN!

Christian Egner viste styrke og sjarm i Madrid – Han ble verdensmester i Athletic Fitness!

Christian Egner viste styrke og sjarm i Madrid – Han ble verdens mester i Athletic Fitness!

Vårt filmteam ble med Christian på trening i 2011 – ta en titt

Christian har bakgrunn fra fotball, hockey, Ski, Kampsport, bodybuilding og athletic fitness.

Han har stått på scenen mer enn 50 ganger.

Navn: Christian Egner
Alder: 40 år
Bosted: Skedsmokorset
Arbeide: Eier, Partnergym og Deleier Avancia Skedsmokorset AS. Jobber med alt fra ansatte, regnskap, har timer ets,
Høyde:179
Vekt off season: 89-90
Vekt konkurranse: 84-85
Sivilstatus: Kjæreste med Monica Olstad. Har 2 jenter på henholdsvis 9 og 6 år fra tidligere ekteskap.

Jeg startet å trene vekter som 12 åring hjemme på gutterommet. Begynte med kampsport og kjøpte mitt første treningsabonnement på Gimini Treningssenter som senere ble Partner Sol og Treningssenter – som 13 åring.

Kjøpte siden opp Partner Sol og Treningssenter i 1995 og startet opp Avancia Sports Senter Skedsmo med Avancia Sport i 2006. Har i dag gode ansatte som gjør det meste på disse treningssentrene, dagene går med til videreutvikling og diverse annet forfallent arbeide. Det blir en del kontor og kontrolloppgaver.

Jeg er helgepappa++ til Marie på 6 år og Elin på 9 år. Monica som jeg er sammen med har også 2 små på henholdsvis 4 og 5 år så mye av tiden går med til de små.

Er det noen personer som har betydd ekstra mye for deg og karrieren din?

Ja, det er klart!! Både familie og venner har vært støttespillere hele livet. De har fulgt med å brydd seg. Vi har hatt et utrolig fint miljø på Partner Gym der vi i perioder har vært over 20 stk som har konkurrert. Har vel ikke vært like flink/hatt tid til å opprettholde et slikt konkurransemiljø de siste 5 årene, men vi har mange lovende som trener for å være med å konkurrere hos oss nå så hvem vet om vi ikke får en ny bølge av vinnere i årene som kommer?:)

Benytter anledningen til å takke alle som har vært en del av vårt flotte treningsmiljø, familie, venner og kjæreste som har støttet opp under diettene og vært gode støttespillere.

Har du noen tips til en nybegynner?

Ikke tro på alt du hører da det er så mange meninger og synsinger ute å går. Forskning har vist seg stadig å forandre seg.

Les litratur og forskningsresultater. Gjerne fra magasiner ol. men sjekk referanser.

Etter å ha gått AFPT sin PT utdanning og kostveileder utdanning sitter jeg fortsatt med mange spørsmål. Grunnen til det er at forskningen rett og slett ikke hva som er den aller beste måten å komme i form på. Det er fortsatt mange ubesvarte spørsmål på hva som er optimal trening og kost. Dette er det som gjør det så spennende. En ting som vi tror er riktig i dag trenger ikke være det om noen år.

Norway Open 2012

Mitt tips på hva jeg tror er riktig om som har fungert bra for mange er:

Lag deg et mål og hold deg motivert. Du må ha en grunn til å dra på trening når du er sliten og helst vil være hjemme i sofaen?

Unngå for mye kardio-trening om målet er å gå opp i muskelmasse.

Spis mest mulig rene produkter og unngå blandingsprodukter(div.farser, pølser ets. som inneholder mye av det dårlige fettet og tilsatt sukker)

Få i deg nok proteiner.

Baser størstedelen av styrketreninga på store muskelgrupper og benytt øvelser som knebøy, utfall, markløft, benkpress/hantelpress, skulderpress & nedtrekk/ro øvelser.

iform.no
Av iform.no oktober 12, 2012 14:58

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser