City gym sandnes

iform.no
Av iform.no desember 19, 2008 06:00

City gym sandnes

Vinteren har nådd City Gym. Pokalene og prestasjonene taler for seg selv

Vinteren har nådd City Gym. Pokalene og prestasjonene taler for seg selv, det har vært et godt år for gymmet.

Men skulle man tro at det er tid for hvilepause nå, bør man lete andre plasser.

Paralleller om bjørnen som spiser seg opp å går i hi, kan fort plasseres i kategorien med tåpelige klisjeer, men sannheten i den står allikevel fast. Tiden for å legge gamle slitne dietter bak seg og ta fatt på bulkingen er allerede godt i gang. Dette er hardcore, dette er City Gym Sandnes
!

Hverdagen på gymmet går sin vante gang. Selv om ikke alle som trener her stiller i noen form for konkurranse, så kan man merke at mottoet ?For de som vil litt mer!? står sentralt. Både kjente fjes og profiler, så vell som den vanlige mann og kvinne i gata, tilbringer mye av tiden sin her. Her er et lite innblikk i hva som har skjedd den siste tiden.

Under helgen da seminaret med Dorian Yates ble avholdt, ble det offisielt satt ny rekord for Odd Harald Kjelsberg med 250kg i benken, selvfølgelig uten drakt. Dorian Yates sto bak å sikret, men bare et par ørsmå bagateller gjorde slik at det krevdes en liten finger med i spillet for å få alt helt opp. Målet er 300kg uten drakt innen 2010, og det er absolutt ikke umulig for denne råe mannen! Som tileggsinformasjon er det nødt å nevnes at Kjelsberg elsker å sette lårposeringer under kallenavnet Trampe sammen med sin makker Morten Sande Johnsen.

Morten Sande Johnsen stilte i år i Sandefjord Open og Loaded Cup. Morten er en flittig hjelper som alltid stiller opp for gymmet samme hva det skulle være. Respekt! Nå om dagene trener han sammen med André og snakker om å stille i NM i ?80kg til neste år.

André Erik Thesen var i sin beste form ever under dette årets konkurranser, og stakk av med både NM, SM og to overall titler. Og med en andre plass på Nordisk, var det ingen tvil om hvem som definitivt var kongen denne sesongen! Virkelig velfortjent!

Arild Haugen presterte meget godt dette året med full pott på både NSM på Gol, VPC på Storefjell og en meget sterk 8. plass på WSM. Ellers har sommeren vært full av shows og stevner han har deltatt på. Nå har Arild tatt et skritt videre og er i full gang med å starte karriere som proffbokser. Han har gymmets hele og fulle støtte og support, så her er det mye spennende som skjer uten å måtte røpe for mye. Mannen vet hva han vil ,og det er bevist før at det er ingenting som kan stoppe han fra å gi absolutt alt!

Jannicke Lavik, som er samboeren til Arild, har store planer om å debutere i bodyfitness +163cm til neste år. Dersom viljen og psyken til samboeren har smittende effekt på henne, bør vi ikke se bort ifra at dette kan gå ekstremt bra!

Evi Knudsen, dronningen av bodyfitness, har slitt litt med skader dette året, men ingenting stopper denne råe og flotte dama fra å komme ned på gymmet og trene. Selv haltende på krykker finner man henne her. Vi gleder oss allerede til å se henne på scenen igjen!

Tor Inge Asheim er mannen med alltid et smil på lager. Sammen med Jan Sigve og Odd Harald skal det mye til for folk på gymmet å ikke lette på smilebåndet når disse driver å fleiper. Han er en trofast stiller i Classic Bodybuilding.

Jan Sigve Eliassen og Roger Grønstad har trent aktivt og hardt denne sesongen. Begge to kjører et knall hardt løp mot ?90 klasse neste år, hvor de i fjor stilte i ?80kg.
Verdt å poengtere er at Jan Sigve, som har kone og er familiefar på fem, kommer å trener hver dag jevnt og trytt. Han fortjener maksimalt med respekt!!

Cathrine Årsvold og Nina Bilstad debuterte i fjor i bodyfitness med fine plasseringer i både Stavanger Open og NM. Begge satser på å stå på scenen igjen til neste år. Cathrine har nå flyttet til Oslo, men vi håper hun vet hvor hun hører hjemme! Borte bra, men hjemme best Cathrine!

Joakim Hetland har flyttet til Sverige og skal studere der i fem år. At utdanningen hans har med trening å gjøre kom ikke som en bombe. Hans utstrålig og glede for sporten var usedvanlig lett å se på friprogrammet hans under deltagelsen på NM dette året. Han fikk en fjerde plass i Classic ?180cm.Team Fevang er Norges herligste brødrepar, Thomas og Kjetil.


De debuterte i fjor på City Open og er 110 prosent sikre på å stille igjen til neste år på Stavanger Open og NM. Kjetil i junior klassen og Thomas i Athletic Fitness. Kjetil stakk av med tittelen som Beste Posør under City Open, og er ivirg på å bli første junior i Norge som vinner denne prisen i NM.Jan ?He-Man? Helgeland, har hatt en pause fra å konkurere i år. Han hadde en meget bra sesong 07, med 2. plass NM og 1. plass i City Open. Han gleder seg allerede til neste år! Det skal mye til for å stoppe en He-Man!

Krzysztof M. Olsen er kanskje en av de med aller størst potensiale. Han debuterte i City Open for et par år siden, men har de siste par årene vært plaget av skader. Denne råe fyren gir ikke opp og er innstilt på å komme hardt tilbake!

Eivind Lie og Mari Haukaas slår to fluer i en smekk og er både samboerpar og treningspartnere. De har Stavanger Open og NM 09 som det store målet og sin debut. Eivind satser på å stille i en klasse blant de store gutta, mens Mari stiller i bodyfitness.

Scenesjarmøren Michael ?Mike? Lohne, den herlige Roar Kaasa og den tøffe Ali med det lure smilet, var alle debutanter i år under SM og NM. Ifølge tilbakemeldingene er de godt fornøyde og sier at dette ga særdeles med mersmak. De trener med mål om å stille igjen, men om det blir til neste år har de ennå ikke bestemt seg for. Noe vi håper de skal!

Ellers har vi jo en gjeng med trofaste strongman gutter som kjører på, det ble virkelig lagt merke til under årets klubbmesterskap i Strongman. Med arrengement ute på Sola stranden i slutten av sommeren, fikk man bekreftet at det er mange som virkelig brenner for dette. Vår gode mann Jani ?Big Ja9? stakk av med seieren etter å ha kommet på en andre plass i fjor. Even Sørbø utmerket seg også godt etter å ha ligget i hardtrening på forkant, og kom på en andre plass. Hans stå på vilje og stahet skal man lete lenge etter!

Ole Øksnevad som stilte for første gang i NSM dette året, og fikk en rå 8. plass, har nå tatt over Arilds gamle strongmanlokale. Og det er ingen tvil om at her er det blod på tann. Ole har vi ikke sett for siste gang! A One Man Army!

Ellers må det trekkes frem alle som trener trofast på gymmet som ikke er nevnt i denne artikkelen med navn. Dere utgjør en like stor del av miljøet og gymmet hadde ikke vært det samme uten dere. Og til alle dere som ligger der i vannskorpen å bare venter på å ta steget til å stille, anbefaler vi City Open som en gyllen mulighet. Ikke nøl med å ta kontakt!

Og med denne artikkel håper vi alle forstår at City Gym ikke bare er et vanlig gym, men mer som en familie hvor gymmet er vårt andre hjem!

iform.no
Av iform.no desember 19, 2008 06:00

Kommentarer