Daniel Myrvold

Av Iform.no oktober 14, 2009 21:02

Daniel Myrvold

2 plass på NM 2009 og beste posør

Vi tok en kjapp prat med Daniel før han gikk på scenen på NM.

Hvordan er formen Daniel?

Jeg føler meg egentlig i bedre form enn i Stavanger. Da kom jeg på 3. plass. Nå håper jeg på nordisk, for der har jeg aldri vært. Da må jeg klare topp 3. Jeg tar en ting av gangen. Stilte for første gang i 2003 og holdt på hvert år siden den gang. Har vunnet NM i -70 og sørlandsmesterskapet i -80 samme år.

Skal du spise etterpå?

Ja det blir is. Ben & Jerry og litt pizza!

Daniel kom på 2 plass i -90 kg og ble kårets til beste posør.

 

Av Iform.no oktober 14, 2009 21:02

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

Sammenligne rente før du låner penger. På Lavrente.org finner du all informasjon som du trenger for å ta de riktige økonomiske avgjørelsene.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!

Ønsker du en mer effektiv produksjonshverdag? Da hjelper Pall-Pack deg med å finne riktig pakkemaskin til riktig pris.

Med effektiv palletering sparer du tid og penger. I mer enn 55 år har vi hjulpet det norske marked, hør med oss for hvordan.

Emballerer du i dag dine paller manuelt? Da kan Pall-Pack hjelpe deg med oppgaven, vi har både strekkfilm og riktig pakkemaskin for oppgaven.