Daniel Stisen gjør comeback som bygger (WEB-TV)

Av Andreas Adolfsson oktober 25, 2013 14:06

Daniel Stisen (31) kombinerer comeback i bodybuilding med filmprosjekt i Hollywood.

Han startet med styrkeløft i en alder av 16. Som 20 åring fikk han opp interessen for kroppsbygging.

 

Første gang vi så Daniel på scenen var på Oslo Grand Prix 2002, da var han 19 år, han gikk til topps i junior klassen. Tok en middels plassering i -90kg

Året etter konkurrerte han på Sørlandsmesterskapet hvor han fikk 2.pl etter Rune Nilsen i -90kg, Daniel vant to klasser på NM Senior 85kg og junior klassen +80kg.

Daniel_stiesen_2013_2013_18

De neste årene konkurrerte Daniel på mange stevner hvor han gjorde det meget bra, medlajer i hvert mesterskap han deltok i, og ble ansett som en av Norge mest talentfulle Bodybuildere.

I 2007, flyttet Daniel til Oslo, og begynte å trene paa Haralds Gym, for å satse mere på Bodybuilding, og trene i et godt trenings miljø, dette gikk litt skeis et par år der det ble mye festing, og ble en aktiv medlem av Oslo’s uteliv, det ble lite fokus på Bodybuilding, men i 2008 så var Daniel klar til å gjore comeback på scenen, da i -100kg, nå trente han på det nyåpnede gymmet til Tommi Thorvildsen, 24Fitness.

Daniel_stiesen_2013_2013_1

Daniel og Tommi trente sammen denne perioden, og Tommi pushet Daniel til nye limits, men et par uker for konkurranse så fikk Daniel en avrining i låret under en kneboy økt. Daniel deltok på Sørlandsmesterskapet, men med et skadet lår, dagen etterpå valgte han å ikke delta på NM det året. Det neste halvåret valgte han å ikke satse Bodybuilding mere, men fokusere mere på buisness og karriere innenfor andre områder i livet. Han startet opp den gang Muscle-Tube.com som var en nettside med Bodybuilding videoer, dette gikk delevis bra. i 2010 bestemte han seg for å fokusere på sin andre store barnedrøm, Filmbransjen.

Siden den dagen høsten 2010 har Daniel jobbet målrettet og fokusert for å komme inn i filmbransjen, med mål om å lykkes i Hollywoods actionVerden. Daniel har i de siste årene bodd i London, Los Angles, hvor han har jaktet Hollyowood drømmen sin, han har gått på Skole, kurs og coaching i filmbransjen, bla British Action Academy, European Security Academy, Ivana Chubbuck Studio, Gotham ScreenWriters mm for å bygge opp et sterkt fundment som han kan bygge film karrieren sin på.

Daniel er i Oslo nå for å forbereder seg på et lite comeback i Bodybuilding igjenn, han har valgt å delta på Arnold Classic Europe i høst, han vurderer også å stille på NM hvis det passer inn i tidskjemet, noe han har kjempelyst å gjore. «-NM er den kuleste og morsomste konkkuransen å delta på, konkurrere hjemme i Oslo. Ingenting! som slår det!» sier Daniel.

Daniel_stiesen_2013_2013_13

Etter konkurransene drar Daniel tilbake til Hollywood hvor han skal fokusere videre på filmprosjekter og ta «FilmProducer» på New York Film Academy i Universal Studios. Daniel har mål og jobber allerede som Produsent på et par kommende filmprosjekter hvor han er både produsent og skuepiller i filmen. Daniel sier at han har bygget et solid team med dyktige film i filmbransjen rundt seg fra Norge, London og LA som jobber med aa utvikle egne actionfilmer i samme sjangeren som 80-talls muskelheltene. Daniel kan informere IFORM at han har kontakt med flere av dem, og han utvikler prosjekter som innvolvere flere større navn fra action/Muskel sjangeren fra 80-tallet. Disse prosjektene vil bli publisert utover året og neste år, sier Daniel.

Daniel sitt mål med Comeback i Bodybuilding er å vise for meg selv at jeg kan oppnå målene jeg setter meg, teste disiplinen min, ingenting som kan matche den disisplinen du trenger for å klare å gjennomfore en hard Bodybuilding diett.

Selv synes han vanlig-kroppsbygging har blitt for ekstremt på mange måter. Mens classic passer meg perfekt da jeg har en god symmetri fra før. Litt lettere å drive på med vanlige dagligdagse ting også med den fysikken.

Daniel_stiesen_2013_2013_15

Av Andreas Adolfsson oktober 25, 2013 14:06

Kommentarer

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser