Daniel Stisen på Charterfeber!

iform.no
Av iform.no mars 3, 2011 06:00

Daniel Stisen på Charterfeber!

Daniel Stisen er i god form for tiden. Nå er han med i en serie på TV3.

Daniel Stisen er i god form for tiden. Nå er han med i en serie på TV3.

Når får vi ser deg på TV-skjermen Daniel?

Kjendisversjonen av Charterfeber kommer nå i mars på TV3. Det er premierefest 3. mars og det blir vist i 8-10 uker fremover. Jeg er ikke sikker på hvilke dager det går enda.

Hvordan ble du med på dette?

Jeg ble oppringt av Leon Bashir som var «turleder» og han spurte om jeg var interessert i å være med, noe jeg gjerne ville. Jeg reiste sammen med Leon Bashir (Tomme Tønner, regissør), Marika Lejon (artist og journalist for iform) og Linn Fyllingslid (eventarrangør). Det var en kjempebra gjeng på flere måter.Hvor gikk reisen?

Vi dro til Kos og var der på ferie/ innspilling i en uke. Det er ikke noe problem når man er med gode venner. Alle har moro karakterer på hver sin måte. Det er noe seerne kommer til å sette pris på. Det blir mye humor og moro underholdning.Hvordan er ditt forhold til Bashir?

Mitt forhold til Leon Bashir er meget godt. Jeg ble kjent med Leon gjennom Marika Lejon for to år siden. Vi hadde samme humor og begge har stor interesse for film og trening. Vi fant tonen og har vært venner siden.

Hvorfor sa du ja til å være med på Charterfeber?

Jeg sa ja til å være med på Charterfeber fordi jeg syntes det hørtes meget moro ut. Jeg skjønte at det måtte bli en kjempetur når både jeg, Leon, Marika og Linn skulle være sammen. Så tenkte jeg det ville være kult hvis vi klarte å lage god underholdning for seerne, ved å være oss selv på en positiv og god måte. Dessuten passet det meget godt med en ferietur. Vi dro fra Gardermoen til Kos og allerede på Gardermoen hadde vi fokus på underholdning. Vi prøvde å gjøre noe bra hver dag for å gi seerne god TV, men samtidig brukte vi nok en del tid foran bassengkanten. Marika og jeg trente nesten hver dag. Marika trente nok mer enn meg, med morgenjoggingen sin pluss styrketrening på kvelden sammen med meg. Jeg valgte å ikke drikke noe på turen, men var med på det meste av andre aktiviteter på turen.Hva var gøyest?

Den aktiviteten jeg likte best på turen var å lage kortfilm, der alle spiller hver sin rolle. Men jeg vil ikke avsløre detaljer på dette ennå, så dere får se på TV3 fremover for å se hvordan resultatet blir. Det eneste jeg kan love dere var at vi hadde det meget moro under innspillingen av kortfilmen. Andre ting jeg likte godt på turen var bading i badeland, på stranda og andre «konkurranser» vi arrangerte oss i mellom. Alle har slik vinnerinstinkt at det ble litt fighting hele tida.

Hva var det verste på turen?

Den verste opplevelsen på turen var egentlig siste dag. Jeg var helt utslitt etter kortfilmsinnspillingen og vi fikk ikke tid til å sove før vi måtte dra til flyplassen. Jeg er meget avhengig av søvn og når jeg ikke får det så blir jeg litt gretten. Marika og Leon ble litt overtrøtte da vi skulle reise, så det ble vel litt crash på veien hjem. Vi ler av det i ettertid da.

Hva gruer du deg mest til å se i serien?

Hmm…følte egentlig at jeg var ganske flink på turen, så har ikke så mye å frykte. Alt jeg gjorde var noe jeg kan stå for. Gleder meg egentlig til å se hvordan resultatet blir. Tror det blir gøy.

Hvordan spiste du på turen?

Jeg spiste ganske bra på turen. Jeg spiser vanligvis sunn mat hverdag og det gjør jeg også på ferie. Spiste sunn mat ute på restauranter og hadde med meg litt kosttilskudd, så jeg klarte meg bra. Marika og jeg møtte også en gresk bodybuilder som bor på Kos. Han er proff BB og skulle delta to uker senere på en proff-konkurranse i USA. Han hadde som mål å delta på Mr. Olympia høsten 2010, noe jeg tror han gjorde. Vi møtte han på gymmet der vi trente som het «Daves Gym».

Det blir mer filmling på deg har vi hørt. Stemmer det at du driver med litt film og skuespill nå?

Det stemmer at jeg holder på med film og skuespill. Jeg har siden sommeren 2010 jobbet med to manus til to filmer. Det er en skrekkfilm som vi skal spille inn i sommer 2011 og en action/ komedie som skal spilles inn vinter 2011. I tillegg har jeg gått på skuespiller-kurs i høst og vinter i method acting/ Maisner teknikken (skuespillermetoden som ble utviklet av Maisner og brukes av de fleste Hollywood skuespillerne). Frem til innspilling av vår første film i sommer så gjør jeg en del opptreden i film og reklame, for å lære og bli mer erfaren skuespiller.Hva med byggingen? Skal du stille i nær fremtid?

Jeg har ingen planer om å være med i noen bodybuilder konkurranser fremover. Jeg har lagt det litt på hylla for en stund og fokuserer på filmkarriere fremover. Det betyr ikke at jeg har sluttet å trene. Jeg trener like bra og spiser sunt hele tida, noe jeg elsker å gjøre. Hvem vet…dukker sikkert opp på scenen en gang i fremtida. Vekten nå er ca 100kg med fettprosent på ca 6, så tror jeg holder meg i ganske ok form.

Hva tror du Charterfeber kan gjøre for din karriere?

Jeg tror Charterfeber kan være postivt for filmkarrieren min, fordi jeg får vist hvem jeg er på godt og vondt. Jeg tror jeg er mest en postiv og god person, så jeg tror det bare gagner meg og karrieren min som skuepiller.

Vi ønsker Daniel lykke til videre og gleder oss til å se ham på TV!

iform.no
Av iform.no mars 3, 2011 06:00

Kommentarer

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser