Denne hemmelige ingrediensen for fremgang!

iform.no
Av iform.no juli 16, 2012 06:00

Denne hemmelige ingrediensen for fremgang!

Fremgang avhenger av EN ting…

***Mer informasjon om hvordan man kan trene og spise bedre vil kunne gjøre deg i stand til å komme nærmere målene dine.Desverre kan det også medføre det stikk motsatt, nemlig at resultater uteblir! Hvordan kan det ha seg? Og hva er virkelig den hemmelige ingrediensen for fremgang?Trening?

Du er nødt til å trene for å realisere treningsmål. Det er jo åpenbart. Du vet det er kritisk med korrekt teknikk for fremgang. Du vet baseøvelser som knebøy, markløft og benkpress (eller varianter av dem) er viktig. Du vet at du må sørge for å bli sterkere eller øke treningsvolum over tid for å komme fremover.

Du vet du må ha DEN øvelsen, men er du sikker på at det ikke er den ANDRE øvelsen du egentlig må ha? Kanskje begge to er bedre? Treningsmetoden du følger nå har sikkert mistet effekt, så du må bytte på hver eneste økt for fremgang.

Kosthold?

Hmm, burde jeg ha 45,6 gram protein eller 47 gram protein til dette måltidet? Burde jeg spise 3, eller 5 måltider? En spiseskje omega-3 sier du? Hvor mange gram rommer en spiseskje?! Kosthold er viktig, men det spiller ingen rolle om du ikke trener hardt. For å få six-pack? Ja, da er det av og til nok med endring i kosthold, men hvem faen bryr seg om six-pack på et beinrangel? God damn..

Den hemmelige ingrediensen

Fremgang avhenger av EN ting. At du gjør det du har sagt du skal gjøre. Har du en plan, må du enkelt og greit FØLGE den. Om du ikke gjør det vil du jo heller ikke finne ut av om den faktisk fungerer eller ei og da er du jo like langt. Du finner ingen spesiell øvelse som med det samme sørger for fremgang og det er heller ingen matvare som på magisk vis får deg i superform.

Dette er ikke annet enn ?common sense?, men jeg tar til og med meg selv i å bomme her. Man vil alltid være nysgjerrig og kunnskap er et kriterie for fremgang, men DET alene er ikke nok. INNSATS og det å møte opp på trening og KICKE ASS når man har sagt man skal gjøre det er den virkelige ?hemmelige? ingrediensen.

Flisespikkeri funker ikke.

Det kan du gjøre med Emil i snikkerbua..Eirik Sandvik
www.eiriksandvik.com

Bli kvitt og forebygge skader og kroniske smerter?

Programmet som GARANTERER muskelvekst på 12 uker.

Løsningen på dine SKULDERSMERTER!

iform.no
Av iform.no juli 16, 2012 06:00

Kommentarer