Dra på treningscamp i Spania.

iform.no
Av iform.no mars 10, 2008 08:00

Dra på treningscamp i Spania.

Du trenger ikke dra på fylletur til syden, miste muskelmasse og legge på deg fett.

Du trenger ikke dra på fylletur til syden, miste muskelmasse og legge på deg fett. Det er mange som klager på kiloene som klasket seg på etter en uke med deilig mat og bare avslapning på stranden hele dagen. Jo, du fikk vel en god brunfarge, men kler på deg litt ekstra likevel, for å skjule en litt større mage? Vel, nå kan du komme i form på ferie!

Fra midten av juni til midten av august lanserer Anopic et spennende konsept i subtropisk miljø, nemlig Training Camp i Spania. Her får du et skikkelig opplegg servert på sølvfat. Variert trening, diett, løping eller stavgang i soloppgangen på stranden, aerobic, spinning, styrketrening, pilates og dans. Alt etter dine behov. Her handler det ikke bare om å komme i form fysisk, men det blir lagt vekt på det følelsesmessige, intellektuelle og det sosiale. Det bygges ikke bare penere kropper, men også bedre selvtillit og selvbilde. Det indre gjenspeiler seg i det ytre. Her får du tøff trening, men du kan likevel dra med deg hele familien. Treningen tilpasses etter individuelle behov og mål. Om du drar alene, vil du treffe mange nye mennesker. Opplegget har stort fokus på det sosiale, og det skal ikke ha noe å si om du kommer med en gruppe, familie, alene eller med barn.

Training Campet ligger mellom Marbella og Puerto Banus, nærmere bestemt «The Golden Mile». Det er hva stedet kalles, på grunn av sine store samlinger av luksus hotell og dyre bosteder. På hotellet finnes selvfølgelig et gym, badstu, resepsjon, restaurant, hvilestue og selskapslokaler. Alle rom har telefon, TV og trådløst bredbånd.

Training Camp Team.
Ekspertise er det ikke mangel på her på Campen. Det finnes leger, spesialister, sykepleiere, personlige trenere, massører og coacher som gir veiledning innen arbeidsituasjon og personlige forhold. Har du problemer med ryggen for eksempel eller andre plager, så vil det være noen som kan hjelpe deg. For barna finnes Kids Club med ledere som skaper hygge og kos for barna.

Alt personlig.
Deltagerne får altså mulighet til personlig treningsprogram, personlig diettprogram/ kostprogram, flotte hotellrom, forelesninger om kosthold, mosjon, meditasjon, avslapning, kroppens mekanikk, treningsmetoder, idrettsskader, motivasjon og coaching osv. Det er også mulighet for spansk undervisning og selvforsvarskurs. Det arrangeres utflukter og spesielle opplegg for barn og ungdom. De større barna får mulighet til snorkling, scuba diving, surfing og volleyball. Du velger selv hvor lenge du ønsker opphold. Du kan velge 1 uke, 2 uker eller 3 uker. Du kan reise fra 14 juni helt fram til 9 august.

Priser (hentet fra wwwanopic.com)
Under sommaren kan det bli en semester och träning för hela familjen. Därför ger vi rejäla rabatter till medföljande och barn. Gratis för barn under 2 år. Två vänner som delar ett dubbelrum får också rabatt. Vi har bara helpension, eftersom dieten är en utomordentligt viktig del av hela träningen. Flygresan ingår ej, men vi hjälper dig gärna att boka ett billigt flyg. Nu flyger åtminstone 3 bolag direkt till Malaga.


Pris for 1 uke, 2 uker og 3 uker

Deltagare i Training Camp
1300 Euro
2100 Euro
3000 Euro

Medföljande
600 Euro
1000 Euro
1500 Euro

Barn 1 (2-15 år)
200 Euro
350 Euro
500 Euro

Barn 2 (2-15 år)
115 Euro
230 Euro
300 Euro

Deltagare Rehabilitering
1600 Euro
2500 Euro
3200 Euro

Ingår för medföljande och barn
Mat: Frukost,Lunch och Middag
Boende: Del i hotellrum, del i casita/bungalow tillsammans med en träningsdeltagare
Föreläsningar:Tillsammans med deltagare
Träning:Deltagande i gruppträningen mot avgift.

Boende
Enkelrumsboende i hotellrum eller Casita/Bungalow tillsammans med en annan deltagare eller medföljande familj. I hotellrummen finns dubbelsäng. Där kan två makar bo, eventuellt med barn i samma säng eller extrasäng eller två deltagare. I husen finns två sovrum och ett vardagsrum med soffa. De är i första hand reserverade för barnfamiljer, men de kan även passa utmärkt för två deltagare, som då får var sitt sovrum. I alla hotellrum och hus finns ett pentry med kylskåp, och enkelt porslin. Luftkonditionering finns ej, men känns inte som ett behov då närheten till havet ger svalka. Hotellrummen och husen klassas som tre stjärniga.

Det er ingen tvil om at dette er et skreddersydd opplegg for den som liker å holde seg i form og for dem som ønsker å være aktiv. Er dette noe for deg, kan du gå inn på www.anopic.com. Her finner du mer om priser og avreisedatoer.

God tur!

iform.no
Av iform.no mars 10, 2008 08:00

Kommentarer