Du må ofre, for å bli best!

iform.no
Av iform.no desember 8, 2012 09:00

Du må ofre, for å bli best!

Det suksessfulle mennesker ofte får av spørsmål er hvordan de klarer å holde motet oppe.

Det suksessfulle mennesker ofte får av spørsmål er hvordan de klarer å holde motet oppe.

Hvordan de klarer å være sta og presse grensene sine for å nå målene. Hvorfor er ikke alle så beinharde?

Talent

For det første; hvis du ønsker å være suksessfull så må du finne ut hva du er flink til. Hva er dine sterkeste sider? Det hjelper ikke å bli verdensmester i tennis, når du faktisk er flinkere til å regne matte. Altså man må være realistisk. Det er sikkert kult å være Jay Cutler, men ikke alle kan nå det han har klart å nå. Derfor må du tenke nøye gjennom målene dine og hva du faktisk KAN og er flink til. Hvis du føler at du ikke har noe du er spesielt god på, så er du i en posisjon der du faktisk kan prøve ut noe du har lyst til. Du vil utvikle deg enormt med å utforske sider ved deg som er litt uberørte. Ved å lære noe nytt eller ved å gjøre alt man kan for å prestere et mål man setter seg, så vil man lære masse om seg selv og sine svake og sterke sider.

Rutine

Har du funnet ut hva meningen i livet er for deg? Funnet ut hva du ønsker å bli god på? Ja, da må det lages en rutine. Hvis du ikke er strukturert og prioriterer å følge rutinen som skal til for å nå målene, så vil drømmen og målet skli vekk fra din virkelighet. Drømmer lengter etter å bli satt ut i livet. Gir du den ikke den næringen den skal ha ofte nok, så blir den sakte men sikkert svakere og borte. Du vil da sitte igjen med en drøm, som du en gang kanskje kommer til å angre på at du ikke gjorde noe med. Ofte lar vi drømmen gå i vasken på grunn av idiotiske ting. Det kan være på grunn av mye festing, mye soving, mye TV, jobbe for mye med noe du egentlig ikke liker å jobbe med, bruke tid på venner i alt for stor grad og JO!, selvfølgelig skal man kose seg. Men en person med stahet og ambisjoner vil prioritere sine mål og drømmer fremfor sosialt liv. Man trenger ikke plapre i telefonen med venner i timesvis. Du må ikke gå på kino to ganger i uken og drikke vin og øl hver gang noen skal ut å tømme munndiareén. Nei, noen ganger er det sunt å være ego og tenke på seg selv. Nå får de vennene klare seg selv, cause I have got business to do! Husk at de som har behov for å plapre for mye de kaller jeg «talking, but tot doing». Noen mennesker virker å tro at hvis de snakker nok om sine drømmer så er det nok i seg selv. Dette er folk med mye drømmer og som ønsker, ønsker og ønsker så inderlig. Vil du være en slik? Nei. Go out and do your shit!

Ofre!

Det handler om å ofre! Spør hvem som helst. Vinnere av forskjellige OL-grener, artister, dansere, skuespillere, verdens største bodybuildere, business-folk, bedriftseiere…Ja hvem som helst som gjør suksess. De har ofret! De har ofret mye. En annen ting er at når du setter i gang en «ofrings-prosess», så er det de vennene som fortsatt er der og som fortsatt ønsker å støtte deg, som er dine virkelige venner. Disse menneskene som går for drømmene sine, er mennesker som har svært lite tid til å gjøre noe slikt som å gå på kino. De tar seg ikke «fri» før de er i mål. De lar seg ikke overtale. De er betsemte og kan virke svært iriiterende og egoistiske. Ikke alle ønsker denne suksessen. Godt er det, for verden har ikke plass til for mange divaer. Men hvis din drøm er så sterk at du ØNSKER å ofre, så er det bare å sette i gang. Synes du det ikke er verdt det, så kan du slappe av. Men ikke tro du får gull og grønne skoger og at drømmer oppfyller seg selv. Nei. Suksess betyr hard jobbing med mange fiaskoer på veien. Og når suksessen kommer varer den heller ikke evig. It´s up to you!

Nøkkelen til suksess ligger i energien du bruker for å åpne den umulige døren.

Du velger selv om du skal være sta og ikke gi opp før du er gjennom, eller du kan tenke «shit au, jeg er fornøyd slik det er nå. Trenger ikke stresse med den døren». Og som sagt; får du opp en dør, kan det være du bare støter på en ny dør. Du vet aldri hvor lenge du må gå, og heller ikke hvor lenge du blir.

Jeg personlig mener at dette jaget etter drømmen er vår skjebne og at vi alle bør følge den. Drømmen kan være så enkel som å eie et lite bakeri eller gå ned tre kg. Drømmen og jaget er ønsket om å bli seg selv bedre. Kjenner man seg selv og sine innerste drømmer, lengsler og håp vil man finne skatter som gjør verden til et bedre sted. Å realisere seg selv er å realisere sin plass i skapeverket. Meningen med livet vårt og livet på jorden…..


iform.no
Av iform.no desember 8, 2012 09:00

Kommentarer