Slik former du kroppen din

Av Strand Jacobsen Gunnar oktober 26, 2017 12:58

Slik former du kroppen din

Er målet å forme kroppen – så er det styrketrening som gjelder!

Grunnleggende fakta #1

Styrketrening er det eneste som kan endre fasong på kroppen din. All annen trening gjør den bare større eller mindre med samme fasong som den du har nå. Sprettrumpe, store biceps, faste lår, 6-pack eller hva det nå er du ønsker deg, det får du kun gjennom å trene musklene sterkere. Og den beste måten å trene musklene sterkere, er å trene med vekter.

Så om du trener timevis i uka, med spinning, aerobics, jogging eller hva som helst, og likevel ikke er fornøyd med utseendet på kroppen din, så er det meget sannsynlig at den komponenten du mangler er litt ordentlig styrketrening. Og om du trener styrke, men fremdeles ikke er fornøyd, så trener du enten feil, eller du spiser for dårlig, eller du er for utålmodig. For så lenge du gjør ting riktig, så kommer resultatene!

Er-målet-å-forme-kroppen-–-så-er-det-styrketrening-som-gjelder2015-4

Grunnleggende fakta #2

Muskler er bygd av protein. Å trene styrke uten å spise nok protein, er som å prøve å bygge et hus uten nok planker. Det blir som å ha snekkerne til å spikre i tomme lufta. Det hjelper ikke hvor hardt snekkerne arbeider, eller du trener – det blir hverken noe hus eller noe muskler uten byggematerialer.

Karbohydrater, altså sånt du får fra korn, poteter, pasta, frukt, sukker, osv – det er mat til snekkerne og får dem til å jobbe hardere, men det hjelper fremdeles lite hvis de ikke har noe å arbeide med. Det samme gjelder et kosttilskudd som kreatin – det hjelper snekkerne til å jobbe hardere. Men protein er byggematerialet deres. Uten protein, ingen muskler.

Er-målet-å-forme-kroppen-–-så-er-det-styrketrening-som-gjelder2015-5

 

Av Strand Jacobsen Gunnar oktober 26, 2017 12:58

Kommentarer

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

Sammenligne rente før du låner penger. På Lavrente.org finner du all informasjon som du trenger for å ta de riktige økonomiske avgjørelsene.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!

Ønsker du en mer effektiv produksjonshverdag? Da hjelper Pall-Pack deg med å finne riktig pakkemaskin til riktig pris.

Med effektiv palletering sparer du tid og penger. I mer enn 55 år har vi hjulpet det norske marked, hør med oss for hvordan.

Emballerer du i dag dine paller manuelt? Da kan Pall-Pack hjelpe deg med oppgaven, vi har både strekkfilm og riktig pakkemaskin for oppgaven.