Even Daae

Av Iform.no mars 5, 2005 10:46

Even Daae

Jeg skal vinne NM. 80 kg eller sannsynligvis 85kg det er jeg god nok til. Mine målsettninger er å være blant de beste i min klasse i landet, noe jeg har vist at jeg er.

Fullt navn: Even Daae
Alder: 29
Bosted: Bergen
Arbeide: Student/Miljøarbeider
Høyde: 177
Vekt: 95kg offseason
Sivilstatus: Ugift. Har dame
Meritter:
3.plass 2002 -80kg
2.plass 2003 -80kg

Kort info om deg:
29 år ung herremann som studerersos.ant / Utvikling / Bistand. Arbeider deltid på Barnehjem i Bergen. Trener på Spenst Vestkanten.
Mobiltelefon: Hokus Pokus.
Musikk: Alt etter stemning, Fra Linkin Park til Hayden….
Favorittfilm:Siste Samurai og Rabbit Proof Fence.
Favorittdrikk: Cola Light (i mengder)
Drømmedame: Ikke godt å si, like vanskelig alle sammen…;-)
Favorittmat: Fajitas m/kyllingfilet.
Drømmebil: Stridsvogn
Idoler: Aldri hatt noe forbilde.


Når begynte du å trene?
Hvor lenge har du holdt på til nå? Jeg startet så smått å løfte skrot når jeg var 14 år. Begynte for alvor for 6-7 år siden.

Hva motiverer deg?
Trening er terapi, jeg får fred fra livets vansker når jeg trener.

Har du noen tips til en nybegynner?
Nr1: Spis riktig.
Nr2: Riktig utførelse og teknikk.
Nr3: Vær tolmodig. Muskler bygges ikke over natten, men er man disiplinert over tid vil resultatene overraske.

Hva er dine mål og ambisjoner?
Skal hvertfall vinne NM. 80 kg eller sannsynligvis 85kg det er jeg god nok til. Mine målsettninger er å være blant de beste i min klasse i landet, noe jeg har vist at jeg er.

Hvordan ser en helt vanlig dag ut for deg?
Står opp 9. Spiser frokost. Går på forelesning eller lesesal. Blir der i 5-6 timer. Hjem og spiser dagens 3. måltid. Går på trening med damen. Hjem å lager et måtid til og et til neste dag. Ser tv og legger meg.

Fortell oss litt om treningsprogrammet ditt!
Jeg har vanligvis hatt et 4 split program. Dvs at jeg trener kroppen i 4 sekvenser, tar 1 dag fri og begynner på nytt. I den siste tiden har jeg hatt en lei skade i Høyre underarm og har lagt om til 5 split med hvile i helgen for å gi armen litt mer restitusjonstid. Har vanligvis 40 min cardio til hver økt.

Kosten er viktig for gode resultat. Hvordan spiser du?
Jeg har 6 knekkebrødm/kalkunfilet til frokost i tillegg til 1 shake med mix av Protein, kreatin,karbo.

Jeg spiser så i mellom hver 3. og 4.time 250 gram kyllingfilet eller biffkjøtt med ca100 gram ris. Jeg tar videre 1 shakecoctail med Kreatin og protein,halve før og halve etter trening. Spiser en lett kvelds, dvs. noen knekkebrød med kylling eller kalkunpålegg i tillegg til en proteinshake. Hvor mange måltider jeg har for dagen varierer følgelig etter hvor tidlig jeg er oppe av sengen og når jeg legger meg.

Bruker du noen kosttilskudd, kan du fortelle oss hvilke
Jeg brukerProteinfabrikkens Wheytech, deres Cell Max og Carbo fuel. Jeg er ikke flink nok med glutamin eller viteminer, det er noe jeg bør bli bedre på.

Har du noen tips for å få fart på forbrenningen?
Ha inntak av karbotilpasset din vekt slik at kroppen ikke får mer energi enn hva den kan forbrenne, slik lagrer den ingenting overflødig og lagrene tappes. Cardio i 40-50 min før frokost er en sikker vinner.

Beskriv deg selv med fem ord
Humor, Alternativistisk, Empatisk,Tempramentsfull, Disiplinert.

Hvilke nettsteder liker du best?
Msn Messenger er kjekk å ha, ofte inne på Flyktningehjelpens sider da dette er representativt for hva jeg ønsker å arbeide med etter endt utdannelse.


Noe du vil nevne til slutt?
Alt er opp til deg, du velger selv din form,din vei…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Av Iform.no mars 5, 2005 10:46

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser