Fitnessblogger bak nytt konsept

iform.no
Av iform.no januar 27, 2010 18:14

Fitnessblogger bak nytt konsept

Vi er treningsbransjens svar på Norwegian

Vi er treningsbransjens svar på Norwegian, sto det å lese i byavisa (Trondheim ) denne uken.

? Vi skal ta kunder fra alle sentrene i og nært sentrum, samt idrettsbyggene på Gløshaugen og Dragvoll. Uttalelsen kommer fra daglig leder ved Club Fitness, Gunnar Strand Jacobsen som har 250 kvadratmeter å boltre seg på.

Vi tok en prat med en av de bak Club fitness konseptet, Robert Eilertsen.

Robert Eilertsen

– Er personlig trener

– skriver om trening og kosthold på adressa.no

– Driver fitnessbloggen.no som har 40 000 til 50 000 lesere i måneden
http://fitnessbloggen.no/

– Har vært sentral i driften av Kaliber treningsstudio

Hvordan går det med bloggingen om dagen da Robert?

– Jo det går veldig fint med bloggingen. Har hatt en jevn og stabil økning i antallet lesere det siste halve året. Har også fordoblet tiden hver enkelt leser er inne på siden min – og det er mange skritt i riktig retning. I tillegg har jeg jo startet ett sammarbeid med nettutgaven av Adresseavisen som gjør at jeg også kan blogge for midt-norges største avis !

Hvor mange lesere er innom og leser bloggen din hver dag?

– Det varierer veldig. Alt fra 800 til 2500. Det avhenger blant annet av hvilken dag det er, hvor aktiv jeg er på å skrive, og om jeg har skrevet noe for blant annet iform.no, Adressa, o.l

Hvor mye tid bruker du egentlig på internett?

– Det å tjene penger på blogging krever mye arbeid. Mange tror jeg bare kan slå på laptopen, slenge den i fanget, og skrive noe som faller meg inn. Å være produktiv er langt vanskeligere, enn å bli bedt om å slå inn en spiker på en planke 🙂

Hvordan kom ideen bak Club Fitness opp?

– Det var vel Gunnar Strand Jacobsen (Kaliber Treningsstudio) som fortalte meg om konseptet, som er hentet fra USA. Andre Johansen (medeier av Club Fitness) hadde samtidig funnet noen svært så flotte lokaler sentralt i Trondheim, og resultatet ble et treningsstudio jeg har stor tro på!

Hvem andre enn deg står bak ideen til dette ekspress-gymmet?

– Med meg på laget har jeg erfarne folk som Gunnar Strand Jacobsen (Kaliber Treningsstudio), og Andre Johansen (Kaliber Fitness Store). Sammen er vi en utrolig god miks, og utfyller hverandre sjeldent bra !

Nå er det jo fullt av treningssenter i Trondheim fra før, hvorfor skal dere lykkes?

– Først og fremst – så er vi uslåelig på pris. 299kr per mnd, uten binding og sentralt i Trondheim. Bare idrettsbyggene er billigere, men der må du til gjengjeld stå lenge i kø. Vi ønsker å være et godt alternativ til studenter som enten synes det er for dyrt hos de store aktørene, eller har sett seg lei på at treningssentrene er for fulle.

De som har trent ei stund vet jo hvordan en øvelse skal utføres på riktig og trygg måte. Men en som aldri har satt sin fot i et treningsstudio vet jo ikke hva han skal gjøre. Hvordan skal dere veilede nybegynnere hvis gymmet er ubetjent?

– Er du helt fersk i treningssammenheng, vil jeg anbefale alle å bestille en time med personlig trener for oppsett av treningsprogram og øvelsesinstruksjon. Dette får du gjort for en billig penge hos oss. Videre så regner jeg jo med at alle våre kunder har tatt seg tid til å se på den utfyllende øvelsesguiden jeg har på bloggen min 🙂

Hvor mange medlemmer har dere nå ca en uke etter oppstart?

– Etter 7 dager hadde vi i overkant av 100 innmeldinger. Dette er et tall vi er godt fornøyd med, tatt i betraktning av at utstyret var så forsinket, og at vi kom i gang 14 dager for seint.

Kommer dere til å åpne flere gym etterhert?

– Tanken er å starte opp flere. Hvor fort det skjer, avhenger litt av responsen vi får på dette studioet.

Takk for praten Robert, lykke til med gym og blogg.

Alt du trenger å vite om ClubFitness kan du se på deres webside www.clubfitness.no

iform.no
Av iform.no januar 27, 2010 18:14

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser