Flex Gym feirer 10 år!

iform.no
Av iform.no august 27, 2010 06:00

Flex Gym feirer 10 år!

Flex Gym har på 10 år klart å befeste seg som et friskt og fullgodt alternativ til treningskjedene og deres konsept.

Flex Gym har på 10 år klart å befeste seg som et friskt og fullgodt alternativ til treningskjedene og deres konsept.

Da Flex Gym startet opp i år 2000, var det som en slags protest til utviklingen på ?vanlige? treningssenter. Det ble lagt begrensninger på frivektsavdelingen, og det ble diktert hvordan man skulle gå kledd: ?Vi så hvordan disse tiltakene hemmet de som likte å trene med vekter, og da snakker jeg ikke nødvendigvis om kroppsbyggere, men helt vanlige folk som ønsket å forme kroppen og bli sterkere?, sier Tommy Østhus, daglig leder ved Flex Gym.Flex Gym ønsket at alle typer mennesker skulle føle seg velkommen, samtidig som det var mulig å få gjennomført ei skikkelig treningsøkt. Dette inkluderer både mosjonisten og den profesjonelle utøveren. For en ting er sikkert, trening med frivekter og skikkelige apparater er den beste formen for trening for alle som ønsker synlige resultater. I tillegg til å stille med mye utstyr som alt er av topp kvalitet, har Flex Gym også bred kompetanse innen trening og kost, så du vil alltid få hjelp og svar på spørsmål.

Frem til april i år var Flex Gym lokalisert i Gildheimsveien på Leangen, men da dette bygget skulle rives måtte de flytte: ?Vi ønsket å finne lokaler som hadde god romfølelse, samtidig som vi ville ha alle treningsapparater på ett plan?, sier Tommy. Så den 6. april i år åpnet nye Flex i førsteetasjen hos Noorfloor på Lade. Bygget ligger i Ladeveien (ca. 300 meter nedenfor Lade kirke) og er helt nytt. Flex Gym har inngang mot Ladebekken, og har en stor parkeringsplass som de disponerer. Innvendig finner du luftige og åpne lokaler som er svært godt egnet til formålet. Utstyret som er fra Gymleco, er fint plassert i lokalet som har over 4 meter takhøyde. Det hele virker rett og slett veldig innbydende og det ser kult ut! Flex Gym har også en egen butikk med klær, treningsutstyr og alt av sportsernæring fra Tech Nutrition: ?Vårt samarbeid med Tech Nutrition har vart i alle år, og jeg ser ingen grunn til å ta inn andre merker. Jeg vet hva Tech Nutrition står for og hvor stort fokus som legges på å tilby den beste kvaliteten?, sier Tommy. Tech Nutrition og Flex Gym har alltid vært samlokalisert, så også denne gangen. I andre etasje ligger altså Tech Nutrition sine kontorlokaler.Bjørn Furuhaug, eier av Tech Nutrition forteller: ?Vi var heldige å finne et lokale som kunne huse oss begge. Vårt samarbeid med Flex Gym gir oss viktig input til å fortsette vårt målrettede arbeid med utvikling av produkter. Derfor passet det oss veldig godt å kunne fortsette med å dra nytte av hverandre, samtidig som det er kjekt med et ?eget? treningsstudio i underetasjen?. Tech Nutrition utvikler stadig spennende produkter, og siste skudd på stammen er ATP creatine i bruspulverform. Et produkt som ifølge Bjørn har blitt en storselger. Tech Nutrition har sitt ?showroom? og eget utsalg av produkter på Flex Gym. Her finner man derfor hele sortimentet og til nettpriser.

Flex Gym har i dag alle typer av mennesker som trener hos seg. Blant annet er det en egen ?slankegruppe? som ledes av en fysioterapeut. De får hjelp til oppsett av dietter og de får lære på kroppen hvor effektivt styrketrening er. ?At de kommer tre ganger i uken er veldig positivt for oss?, sier Tommy, som får en mer effektiv bruk av fasilitetene og et variert og godt miljø. Ellers beskriver han miljøet som sosialt og integrerende. Flex Gym er fortsatt et av byens billigste treningsstudio, med en månedspris på 349,-. De har også innført nøkkelkort, noe som gjør at du kan trene absolutt når det passer deg, hele året!

Og la det ikke være tvil, her får du mye for pengene! Vil du vite mer kan du sjekke ut hjemmesiden www.flexgym.no, eller sende e-post til tommy@flexgym.no. Du finner selvsagt også Flex Gym på facebook, så det er bare og ?joine?, oppfordrer Tommy Østhus. Her vil det legges ut både gode tilbud, konkurranser og nyttig informasjon regelmessig.

iform.no
Av iform.no august 27, 2010 06:00

Kommentarer