For norske Evie Madsen er det kropp og satsing på fitness som gjelder

iform.no
Av iform.no august 30, 2010 06:00

For norske Evie Madsen er det kropp og satsing på fitness som gjelder

Nå flytter hun hjem til Norge

Madsen tjener til livets opphold som fysioterapeut ? og drar stor nytte av yrkeserfaringen i sin satsning mot fitness-toppen

? Alt bygger på anatomi, så det har jeg fått veldig god bruk for. Og med anatomilæren under huden og utallige treningstimer bak seg, er det ingen som tukter 34-åringen hva kropp og utseende angår.

Evie flytter hjem til Norge

Hun har bodd og arbeidet i Spania, og kombinerte jobben som fysioterapeut med satsingen på å bli verdens beste fitnessutøver.

Til jul flytter jeg hjem til Norge for å åpne to døgnåpne treningsstudioer med fysioterapi – sammen med en annen fysioterapeut fra hjembyen min Flekkefjord! Gymmene kommer til å være i Flekkefjord og på tettstedet Moi.Det er tidligere kroppsbygger Thor Ivar Hornnes ( Les mer om Thor og den harde veien til topps her) som har åpnet et gym-franchise: www.shapes.no som jeg skal samarbeide med sier Madsen til iform.no

Jeg har også store planer, bl.a med treningstøy-design og kosttilskudd i tillegg til ulike kurs for bl.a. vektnedgang og konkurranse-forberedelser for damer som vil konkurrere i bodyfitness.

I tillegg til det holder jeg på å planlegge en reality-tv-serie som jeg håper TV2 eller et annet tv-selskap vil være interessert i, eventuelt i samarbeid med min kompis Arild Haugen (strongman-reality). Nærmere info kommer senere..Så etter nesten 15 år i utlandet og masse erfaring i sekken, flytter jeg hjem til min hjemby Flekkefjord til jul. Gleder meg veldig til å dra hjem selv om årene i utlandet (California, Tyskland, Spania) har vært fantastiske!

Jeg hviler fra konkurransene i år, så får jeg se når jeg får tid til å ta opp tråden igjen ? neste gang sannsynligvis som representant for NORGE!Om 1 måned drar jeg til Las Vegas, har blitt invitert som VIP fra Europa til Mr.Olympia, hvor jeg får VIP-billetter til alle show og skal ha et par fotosessions med en av Mr.Olympia-fotografene. Jeg kommer også til å jobbe med Bodyperfect TV (www.cuerposperfectostv.com) og gjøre intervjuer backstage av alle proffene som deltar i Mr.O. Gjett om jeg gleder meg!! Jeg ble allerede kjent med mange av dem når jeg jobbet som reporter for samme firma på FIBO i Tyskland i år (se episode 24,25, 26 osv på websiden deres) og intervjuet bl.a. min venn Ronnie Coleman, Dexter Jackson, Flex Wheeler, Günther Schlierkampf osv..

Les også: La Vikinga tok VM gull

Iform.no ønsker fitnessdronningen lykke til videre.

iform.no
Av iform.no august 30, 2010 06:00

Kommentarer