FRA MASKINROMMET TIL SCENEN!

Av Geir Tverdal september 17, 2014 17:36

FRA MASKINROMMET TIL SCENEN!

Hun debuterer i Bikini fitnessNorway Open. Dette er første gang hun stiller og hun satser all in.

Navn: Floria Lyng
Alder :19
høyde: 173 cm
Yrke: Motormann lærling
Bosted: Trondheim
Klubb: Kaliber gym
web: Floriaa.blogg.no

FloriaLyng2014-2

Hvem er Floria?

Jeg er en glad og livlig jente. Jeg er under utdannelse for å bli motormann og gå videre til maskinist graden. Jeg er nå andreårs lærling og skal trolig nok gå maskinist skole etter jeg har fagbrevet som motormann. Er veldig glad i å bli møkkete på hendene og liker å være impulsiv. Jeg elsker å være i maskinrommet fordi det alltid er varmt og fredelig. Ser frem til å lære mye i løpe av årene.

Jeg finner på mye sprøtt og kan overaske mange over ting jeg gjør. Jeg er veldig direkte og har sjeldent noe filter. Jeg kan oppfattes som en typisk Bikini jente, men det er noe jeg overhode ikke er. Jeg er ikke glad i å overdrive ved å vise frem kroppen min. Jeg er en person som er utrolig lett å bli kjent med og er med på det meste. Jeg er utrolig sta og ikke alltid like lett å forstå seg på.

Da jeg startet med fitness var jeg en jente på 81,5 Kg. Har aldri vært særlig feit. Var ganske massiv på grunna av kostholde jeg hadde og treningen jeg gjorde. Jeg har alltid vært en fyldig person og kunne godt sammenlignes med » Damer med former».

Jeg er halvt persisk og halvt norsk. Det er vell derfor jeg har det utsende som jeg har. Har alltid hatt ganske muskuløs rygg og stor rumpe.

Hvor lenge har du trent?

Jeg har trent styrke siden jeg var 16 år. Trente veldig aktivt for å bygge muskler. Da jeg fikk starte på treningsstudio der jeg bodde ble treningen trappet opp noen trinn..Elsket å trene og kunne bruke flere timer på studio det første året. Men jeg trente fotball ganske aktivt før den tid. Så har vært i aktivitet så lenge jeg kan huske.

Hva /hvem fikk deg til å starte med Bikini Fitness ?

Under Stavanger Open i fjor satt jeg og sjefen/læreren min å så på konkurransen live på nette. Han spurte meg om det var noe hensikt med treningen min, siden jeg trente så mye. Jeg trente vell bare for å holde meg i »god » form. Han spurte meg hvorfor jeg ikke stilte til konkurranse. Jeg hadde aldri tenkt på det. Trudde selv at det ikke var mulig for meg å gå ned så mye. Jeg var sikker på at jeg hadde for kraftig benbygning. Men jo mer vi snakket og det jo mer nysgjerrig ble jeg på det. Jeg er tross alt jente så vil jo alltid prøve å se bedre ut. Han sa først at jeg hadde en god sjanse til å komme ganske langt. Men jo mer interessert jeg ble i det jo oftere har jeg hørt at sjansen for å vinne er minimal.
Det var vel i hovedsak han som fikk meg på tanken til bikini fitness.

FloriaLyng2014-3

Bruker du kosttilskudd?

Ja bruker

  • Protein pulver
  • Creatin
  • multivitaminer
  • B-vitaminer og C
  • Pwo

Har du noen hobbyer utenfor trening?

Jeg elsker å lage mat og bakst. Er en person som er utrolig kreativ på noen områder og når det gjelder mat tar kreativiteten aldri slutt. Selv når jeg er på diett liker jeg å lage mat til andre. Føler en type metthetsfølelse bare ved å stå å lage. Selv om jeg ikke får spise noe selv. Derfor er jeg glad i å få besøk.

Er utrolig glad i å svømme så benytter de små anledningene jeg har til å dra å svømme. Jeg har alltid vært glad i vann. Vil selv prøve å ta dykkersertifikat så fort som mulig. Følelsen man får under vann er en av de beste man kan han.

Hvordan er formen din?

Jeg er ganske sterk i rompen og bakside lår. Jeg har ikke trent så veldig mye av det, men det er bare i visse øvelser at jeg er sterk. Som i hip-thrust ligger jeg vell på 145 kg 3×10. Jeg trener ikke bein så mye at det skal utgjøre en stor differanse på muskulaturen min. Jeg elsker å trene overkropp spesielt rygg og skuldre. Det er vell fordi det er der jeg har lavest fett prosent der haha

Noe du vil tilføre til slutt?

Trur denne tiden hadde vært mye verre hvis ikke Sjefen/ Læreren min på jobb hadde vært så forståelsesfull til tider. Han har alltid stilt opp om det har vært noe. Og det setter jeg stor pris på. Han er en utrolig god venn. Samme gjelder stefaren min og moren min. Ingen har vell misslikt dette mer enn dem. Så har jeg jo fått god hjelp fra tidligere utøver på både posering og kosthold.

Ville selvfølgelig ikke ha klart dette uten Coachen min Gunnar jacobsen Strand. Han har hjulpet meg siden dag en. Er utrolig takknemlig for hjelpen jeg har fått av han og alle på Kaliber Treningsstudio

FloriaLyng2014-4

Av Geir Tverdal september 17, 2014 17:36

Kommentarer

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser