Gunnar Holth! (WEB-TV)

Av Iform.no november 18, 2011 08:11

Gunnar Holth! (WEB-TV)

iform.no ble med Gunnar på trening (WEB-TV)

Gunnar har bakgrunn fra forskjellige idretter som karate, dykking, pistolskyting og bodybuilding. 

Han har konkurrert i bodybuilding i mange år. 

Jeg er en omtenksom person som liker å hjelpe andre med trening. Det gir meg mye å se at de lykkes og at jeg kan gi dem glede og inspirasjon. Til tross for at jeg har lang erfaring innen forskjellige idretter ønsker jeg å lære hele tiden ved å lese og spørre personer som har lang erfaring innen kroppsbygging.

Andreas Adolfsson dro til Kristiansund for å lage en filmreportasje av Gunnar Holth!

Meritter:

1. plass Klubbmesterskap Harald`s Gym 2000
4. plass Sandefjord Open 2000 +80kg
6. plass Sandefjord open 2000Overall
4. plass NM 2000 -100 kg
5. plass 2002 -100 kg
1. plass Oslo Open 2003 -100kg
3. plass NM 2005
1. plass Norway Open 2010 +90kg
2. plass NM 2010
6. plass Nordisk, Finland 2010 +100

P؅ TRENING MED GUNNAR HOLTH (45:33 min)

Når begynte du å trene og hvorfor?

– Jeg begynte å trene for å bli sterkere. Kroppen responderte umiddelbart og dette vekket interresse for videre kunnskap om trening og ernæring .

Mål og ambisjoner med treningen?

– Målet mitt med treningen er å forbedre symmetrien min. Samt å overgå min tidligere form. Jeg konkurerer med meg selv. Det er kun meg selv jeg kan gjøre noe med. Håper dette gir glede og inspirasjon til andre for å trene og nå sine mål.

Hva er fordelene og ulempene med denne idretten synes du?

– Fordelene med denne idretten er at man først og fremst lærer å kjenne seg selv bedre. Man lærer å kjenne sine sterke og svake sider. Videre, lærer man veldig mye om trening, kosthold og ikke minst disiplin. Dersom man ikke har disiplin og viljekraft så vil man ikke komme langt i denne idretten.
Ulempene er at denne idretten blir uglesett. Uansett hvor bra man har gjort det så blir man ikke alltid satt pris på av allmennheten.

Har du noen tips til en nybegynner?

– Det er viktig å være tålmodig. Les, lær og forsk på trening og kosthold. Musklene kommer ikke over natten. Det tar tid å bygge opp en symmetrisk kropp. Spør alltid de som har mye erfaringer om hjelp. Uansett hvor mange år man har drevet på med denne idretten, er det viktig å få hjelp fra andre profesjonelle bygger.





iForm.no | WEB-TV

METERN eksklusiv (WEB-TV)

Amir Riazifard (WEB-TV) Therese Mæhle-Svensen (WEB-TV) Soran Rashid (WEB-TV)
Ida (26) er jernkvinne og jusstudent (WEB-TV) METERN OG LINDH (WEB-TV) Vårens BYGGER-PAR (WEB-TV)
Verdens beste fitness-kropp (web-tv) Siw-Lisbeth Grov Jørgen Corneliussen (WEB-TV)

Av Iform.no november 18, 2011 08:11

Annonser



Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser