Harald´s gym- profesjonell trening for alle!

Av Iform.no september 29, 2008 08:00

Harald´s gym- profesjonell trening for alle!

iform.no sin reporter tok en treningsøkt på Harald´s gym.

Jeg tok meg en treningsøkt på Harald´s gym for å sjekke pulsen. Dette er et gym for dem som trener på høyt nivå! Her finner du noen av landets beste kroppsbyggere. De som ikke er like opptatt av å vinne konkurranser, men bare komme i form er også velkomne forteller Geir Borgan Paulsen.

Den første jeg møtte da jeg kom inn var Marius Schjelderup Graatrud. Mens jeg tok magetreningen og kardioen på Harald´s møtte jeg også Nina Sandvold Moe som stiller i VM i Spania samme helgen det er NM. Ali Tabra var også tilstede som trener mot NM i høst. Geir Borgan Paulsen svarte gledelig på spørsmål.
( Se videointervju lengre ned!)

Jeg var positivt overrasket over hvor deilig det var å trene her. Bra luft, mye plass, mange apparater, hyggelige mennesker og store speil. Jeg er mest slapp med magetreningen vanligvis, fordi jeg ofte ‘jukser’ når jeg trener sit-ups og crunches. Makan til magetrening jeg hadde på Harald´s har jeg ikke hatt på evigheter. Her hadde de minst fire forskjellige apparater for å trene mage og de funket utrolig bra!

Miljøet er harmonisk og man får mye hjelp av de som jobber her. Er det noen som har mye erfaring, så er det nettopp her på Harald´s. Gymmet har eksistert siden 1980, og er et av de eldste av sin sort. Her er det kroppsbygging av høy kvalitet og tips, råd og veiledning av dem som har drevet med dette i årevis.

Nina Sandvold MoeGeir Borgan Paulsen forteller at folk trives veldig godt, og at selv om de av og til forsvinner til et annet gym en periode, så kommer de som regel tilbake. Det er tydelig at Geir bryr seg om sine medlemmer. Han backet opp og skrøt av de som trente. Slik backup er veldig viktig i så harde konkurranser som de deltar i. Motivasjon og fremgang krever ros og oppmerksomhet. Noen trenger å se hva du gjør, slik at man får glede og styrke til å presse seg fremover. Dette så det ut som Geir var flink til.

 

Intervju med Geir Borgan Paulsen

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med treningsøkten min, og jeg kommer helt sikkert tilbake! Hvertfall hvis jeg trenger en bra mageøkt!

Intervju med Nina Sandvold Moe

Ta gjerne en tur å test ut Harald´s gym. Norge´s tøffeste gym. Kanskje det er noe for deg?

 

Av Iform.no september 29, 2008 08:00