Haugen leker ikke trening! (WEB-TV)

Av Iform.no mars 18, 2011 18:31

Haugen leker ikke trening! (WEB-TV)

Det blir et blodslit uten like når en av verdens sterkeste menn tar med seg champis-druser Petter Pilgaard & co på trening.

Fangene på fortet

– En ting er sikkert, Arild Haugen leker ikke trening! Det blir et blodslit uten like når en av verdens sterkeste menn tar med seg champis-druser Petter Pilgaard & co på trening.

 «Spis som en bygger – og tren tungt som en gal strongman – og du blir sterk» Det er Hulkens motto!


  

 
Arild Haugen
 
Arild Haugen
 
Arild Haugen

Av Iform.no mars 18, 2011 18:31

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

Sammenligne rente før du låner penger. På Lavrente.org finner du all informasjon som du trenger for å ta de riktige økonomiske avgjørelsene.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!

Ønsker du en mer effektiv produksjonshverdag? Da hjelper Pall-Pack deg med å finne riktig pakkemaskin til riktig pris.

Med effektiv palletering sparer du tid og penger. I mer enn 55 år har vi hjulpet det norske marked, hør med oss for hvordan.

Emballerer du i dag dine paller manuelt? Da kan Pall-Pack hjelpe deg med oppgaven, vi har både strekkfilm og riktig pakkemaskin for oppgaven.