Håvard Svane debuterer i Men’s Physique på NM

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal oktober 5, 2016 08:00 Oppdatert

Håvard Svane debuterer i Men’s Physique på NM

Håvard debuterer i Men’s Physique på NM, han stiller for Lillesand Atletklubb. Iform.no har tatt en prat med han

Navn: Håvard Svane
Alder: 28 år
havard-1Bosted: Vikhammer (Trondheim)
Arbeide: Jobber som bemanningskonsulent i en hektisk hverdag med mye telefoner,møter og oppfølging av kunder og ansatte.
Høyde: 180cm
Vekt: 82 kg nå 11 dager før NM. I offseason ligger jeg på 90+
Sivilstaus: Er samboer med ei herlig bærte som heter Marlen Jacobsen og hun er så heldig og være mor til vår sønn Odin på 10mnd 🙂
Klubb: Trener på Lillesand treningsstudio og stiller for Lillesand Atletklubb

Hvordan fant du ut at du ville konkurrere – og hvorfor gikk du for Men’s Physique ?

Jeg fikk alltid spørsmål om jeg ikke skulle konkurrere, så til slutt ble det sånn. Trening har alltid betydd mye for meg, hvorfor ikke prøve noe man er god til?

Jeg bestemte meg til slutt for å gå for Men’s Physique +178 fordi jeg fikk høre at der kunne jeg gjøre det bra (Jeg har litt for små lår til Classic Bodybuilding enda!)

Hvordan synes du det har vært å være på konkurransediett?

Det har vært en stor utfordring med tanke på humør, tid og mat.Den som har kjent mest på det må vel egentlig være min kjære, hun har vel fått nok av forberedelser og dårlig humør nå, hehe…

Hvordan ser en vanlig dag ut for deg med tanke på jobb/skole/diett og har den gradvise reduksjonen i energi(kcal) påvirket deg?

På en vanlig dag står jeg opp og dusjer, spiser frokost (hvis jeg rekker det..) noe jeg aldri gjør! Slumring ass… Stresser meg så i vei til jobb. Er ferdig på jobb klokken 16. Spiser middag sammen familien. Kjører på med trening etter det.

Det at jeg får mindre kcal i døgnet gjør meg sliten og trett hele tiden, blir lett irritert. Jeg hadde ikke klart å kjørt det løpet her året rundt.

havard-7

Fortell litt om hvordan du trener

Treningen min… Har aldri fulgt noe spesifikt program. Har lært meg øvelser og trent på feelingen min, det har funket veldig bra for meg.Er hele tiden på utkikk etter å forbedre meg.
Jeg bytter mye på reps, alt i fra 8-20 – 5-8 set pr øvelse og gjerne 5-8 øvelser pr muskelgruppe. Trener 2-3 timer hver dag.

Kostholdet da, hvordan ser det ut?

Starter dagen med bananpannekaker til frokost, bestående av 4 egg og 2 bananer, nøtter, 2 egg til «mellommåltid», salat med noe kjøtt, kjøtt med grønnsaker og havre til kvelds. Spiser ca hver 2.5 time.

Noen du vil takke/nevne helt til slutt?

Vil gjerne få takke min utrolige tålmodige kjæreste Marlen og selvfølgelig min coach Øystein Lillesand! Dere er gull!

havard-3

havard-5

havard-8

havard-6

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal oktober 5, 2016 08:00 Oppdatert

Kommentarer

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser