Heidi Vonka Koi til topps i USA

iform.no
Av iform.no desember 6, 2009 18:15

Heidi Vonka Koi til  topps i USA

FY FA..!! Første plass….På mitt første amerikanske stevne.

FYFAEN. Første plass….På mitt første amerikanske stevne. Sinnsykt, og enda et stort et. Excalibur e et av de større showan som e her. Til sammen med bikini og figure, va vi over 100 jenter.
Les mer i Heidis blogg


Dette sendte Heidi inn til redaksjonen før konkurransen

Heidi Vonka Koi på scenen i USA

Hei, sender et bilde av formen min fram mot min konkurranse 5. desember her i Usa. Konkurransen heter Excalibur, og holdes i Culver City. Dette er et stort show, og jeg har ingen andre forhåpninger enn å bare komme meg på scenen. Opplever mye stort, og kommer stadig et skritt nærmere mine mål. Etter konkurransen har jeg et par store fotoshooter, bla. en shoot med Pavel Ythjall. Han er bla. fotograf for Flex. Mange spennende planer fremover, og de kan følges på bloggen: www.heidivonkakoi.blogg.no


Helene Ahlson fra Sverige tok overall tittelen


iform.no
Av iform.no desember 6, 2009 18:15

Kommentarer