Heidi Vonka Koi til topps i USA

iform.no
Av iform.no desember 6, 2009 18:15

Heidi Vonka Koi til  topps i USA

FY FA..!! Første plass….På mitt første amerikanske stevne.

FYFAEN. Første plass….På mitt første amerikanske stevne. Sinnsykt, og enda et stort et. Excalibur e et av de større showan som e her. Til sammen med bikini og figure, va vi over 100 jenter.
Les mer i Heidis blogg


Dette sendte Heidi inn til redaksjonen før konkurransen

Heidi Vonka Koi på scenen i USA

Hei, sender et bilde av formen min fram mot min konkurranse 5. desember her i Usa. Konkurransen heter Excalibur, og holdes i Culver City. Dette er et stort show, og jeg har ingen andre forhåpninger enn å bare komme meg på scenen. Opplever mye stort, og kommer stadig et skritt nærmere mine mål. Etter konkurransen har jeg et par store fotoshooter, bla. en shoot med Pavel Ythjall. Han er bla. fotograf for Flex. Mange spennende planer fremover, og de kan følges på bloggen: www.heidivonkakoi.blogg.no


Helene Ahlson fra Sverige tok overall tittelen


iform.no
Av iform.no desember 6, 2009 18:15

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Våre samarbeidspartnere

Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!