Heidi Vonka Koi tok en 2. plass på The LA Championship

iform.no
Av iform.no juli 26, 2010 23:41

Heidi Vonka Koi  tok en 2. plass på The LA Championship

NULL

Etter mye fram og tilbake dette året, både det å ha mistet planlagte show og egentlig ikke vært helt sikker på når min neste sceneopptreden skulle skje igjen – var det ENDELIG min tur!

24. juli 2010 var dagen for et av Californias største show, The LA championship. Denne konkurransen er kjent for å ha et høyt nivå, men pga. at The Nationals er helgen etter – var ikke deltaker listen så stor som den bruker å være.

Dagen startet tidlig, make up – tanning – briefs – oppkarbing og venting. Mye venting. Konkurranse dagene er alltid sinnsykt lange, 15 timer bak scenen er slettes ikke uvanlig. Med så mange jenter bak scenen, er det nok mange som tror det er mye kniving og «krangling» – men fakta er at alle jentene er utrolig hyggelig mot hverandre. Vi støtter, og motiverer hverandre. Låner hårspray, sminke og alt som er. Vi er som et eneste stort team bak scenen, til og med jentene i din egen klasse. Her i Usa har man ikke delegater etc, så man er bokstavligtalt helt alene bak scenen. Hva er da bedre enn dette store kameratskapet med alle jentene du konkurrerer mot? Denne tiden, og all praten med alle jentene er en stor del av opplevelsen. Du får deg mange nye venner, og du føler deg aldri alene.Her i Usa er det også slik at forbedømingen er den som virkelig teller, finalen er bare for publikums skyld. Hjemme i Norge har man 3 runder, så gjør du noe feil i første runde – kan du fint rette dette opp i de neste to rundene. Gjør du noe feil i første runde her, er det ikke annet å gjøre enn å bare «svelge det» som det er. Avgjørelsene er tatt, og plasseringene satt. Dessverre så stresset jeg noe så utrolig på forbedømingen, noe som resulterte i dårligere poseringer og ikke noen maksimal scene opptreden. Dessverre. Scene tiden var også kort, SYKT kort. Et minutt, og det hele var over. Det er rart å tenke på, du forbereder deg til denne dagen i flere måneder – og når dagen er her, står du kun på scenen i noen få minutter. Så er alt over. Alle måndene med arbeid, for bare et minutt i glansen.Selv om plasseringene er satt til finalen er i gang, viste jeg at jeg skulle rette opp feilene jeg gjorde i forbedømmingen. Fikset håret, stresset ned og «ble meg selv» igjen. Når finalen kom, gikk jeg på scenen og satte poseringene dobbelt så selvsikkert, og jeg klarte å virkelig vise fram den jeg er. Hver eneste gang jeg går på scenen, skjønner jeg hvorfor dette fitness livet er mitt «life mission». Det er ingen følelser – i HELE verden, som gir meg så mye glede, som det å stå på scenen å gjøre det jeg er ment til å gjøre i livet. Nettopp figure shows.

Da plasseringene ble delt ut, var jeg kjempe usikker på hvilken plassering jeg skulle få. Allerede i pausen mellom forbedømingen og finalen, kom folk å sa jeg så best ut på scenen, men pga. så kort tid på scenen var jeg usikker på hvor dette skulle ende. Ikke minst hvordan jeg så ut. Når man er alene med forberedelsene, og scene forberedelsene er det ikke alltid like lett å vite hvordan man ser ut. Du blir fort lurt av deg selv, jeg er selv min største kritiker.. Det ente opp med en 2. plass, og jeg var selvfølgelig super lykkelig som alltid!! Dette betyr ennå en The Nationals kvalifikasjon (fikk min første da jeg vant The Excalibur i fjor), altså det største showet som er for oss amatører. Der får alle vinnerne proff kortet.. Selv om jeg ikke kan delta på The Nationals (du må være US citizen), er det godt å vite at jeg er god nok får å være der. Det gir meg en god pekepinn på hvor jeg ligger i terrenget. Nemmelig ennå et steg nærmere proff kortet.

Nå er det Norge, og Norges mesterskapet som står på tur.

Har mye som må forbedres. På kort tid, og jeg er veldig spent på hvordan dette kommer til å utvikle seg. Konkurrering i Norge var egentlig over for min del, men jeg er kjempe glad for å ta steget opp på den norske scenen igjen! Kom å se, og støtt alle de flotte jentene på Norges mesterskapet 2. Oktober 2010 på Chateau Neuf i Oslo!!

Så vil jeg takke alle mine venner, fans og familie som støtter meg til enhver tid. Takket være dere gir jeg aldri opp, og kommer hver eneste dag et steg nærmere alle mine største mål i livet. TAKK!

http://heidivonkakoi.blogg.no/


iform.no
Av iform.no juli 26, 2010 23:41

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser