Heidrun Ertsås ble verdensmester i bodyfitness

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal desember 11, 2016 20:18

Heidrun Ertsås ble verdensmester i bodyfitness

Heidrun Ertsås ble kåret til juniorverdensmester i klassen for kvinner i alderen 16-23 år. Mesterskapet ble arrangert i helgen som var i Santo Domingo (hovedstaden i den dominikanske republikk)

18-åringen ble tidligere nummer to i NM, og skulle dermed egentlig ikke delta i verdensmesterskapet. Men siden førsteplassen ikke ville reise til Karibia, søkte Ertsås om å få delta, og fikk det innvilget.

For tre år siden begynte Heidrun Ertsås (18) for alvor å bygge muskler. Nå er hun best i verden

heidrun-ertsas4

heidrun-ertsas

heidrun-ertsas3

heidrun-ertsas2

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal desember 11, 2016 20:18

Kommentarer

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

Sammenligne rente før du låner penger. På Lavrente.org finner du all informasjon som du trenger for å ta de riktige økonomiske avgjørelsene.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!

Ønsker du en mer effektiv produksjonshverdag? Da hjelper Pall-Pack deg med å finne riktig pakkemaskin til riktig pris.

Med effektiv palletering sparer du tid og penger. I mer enn 55 år har vi hjulpet det norske marked, hør med oss for hvordan.

Emballerer du i dag dine paller manuelt? Da kan Pall-Pack hjelpe deg med oppgaven, vi har både strekkfilm og riktig pakkemaskin for oppgaven.