Henrik Jansson

Av Iform.no april 8, 2008 13:33

Henrik Jansson

Andreas tok en prat med overallvinner Henrik Jansson fra Alingsås i Sverige, som fortalte at han KUN har gått på diett i 6(!) uker…

Andreas tok en prat med overallvinner Henrik Jansson fra Alingsås i Sverige, som fortalte at han KUN har gått på diett i 6(!) uker…Med en offseasonvekt på ca 110 kg og en fett % på 7 så skjønner jeg jo at det kan være mulig. Han sier selv at han kan spise omtrent hva som helst, men likevel holde formen sylskarp, så det er vel ikke akkurat noe feil med forbrenningen der nei  🙂

På dietten lå han på mellom 5 og 6000 kcal og la inn mer kardio etter hvert som konkurransen nærmet seg. Han stilte første gang i 2003 i Decembercupen og Luciapokalen der plasseringene ble 5:e respektive 6:e i -90kg.  I 2005 kom han tilbake i en tyngre utgave og med de forbedringene tok han hjem 1:e i -95 kg og i tillegg greide han å ta en hedrende 2:e plass i Lucia Classic.

I 2006 vant han -100kg på SM og fikk en andreplass i overallen.  Med dagens gode resultat blir det enda en god plassering i merittlisten.

Neste helg er det MTGP som gjelder, for å så dra videre til Oslo GP helgen etter,  også til slutt vårens siste konkurranse,  Loaded Cup i Danmark.Etter å ha sett han i i dag så kan man trygt si at han blir vanskelig å slå! Steinhard med striper overalt. For å si det sånn; hvis man har striper i «rævva» uten og flexe, da er man i rimelig bra form! Han veide forresten inn på 96,5 kg.

Av Iform.no april 8, 2008 13:33