Norges kanskje råeste gym har åpnet i Trondheim

Av Geir Tverdal desember 15, 2013 06:31

Norges kanskje råeste gym har åpnet i Trondheim

Se de tøffe bildene og les mer om HIT THE GYM

hit_the_gym_kjeller_1

Det satses i et tøft marked

Et splitter nytt treningsstudio er innredet midt i Trondheim sentrum – med de beste treningsapparatene tilgjengelig, de beste personlige trenerne og stilig design. Vi har tatt en prat med Daniel Eriksen hos Hit The Gym

hit_the_gym_1etg__34

Hva skiller dere ut fra andre tilsvarende aktører på markedet?

Noe ulikt alt annet i treningsbransjen eller noe annet sted for den saks skyld. Tanken er å lære av alle andre gym, for så å gjøre det motsatte 🙂 Tanken bak designet var å lage en urban klubb, en annerledes opplevelse.

Vi skal prøve å stimulere sansene dine og få hjerte ditt til å banke før du går på mølla eller setter i gang med treningen. På Hit The Gym vil du i 1. etasje se at vi har trukket bybildet inn i gymmet med husfasader og designmøbler og lys. I kjelleren har vi laget Trondheims egen undergrunn i mangel av en ekte undergrunn. Her har vi dratt det litt lengre med bildebruk, graffiti og lyssetting. Røffe materialer som pusset betong kombinert med lekre detaljer og materialvalg samt et lysdesign fra de beste i bransjen gjør at gymmet vil oppleves som annerledes hver gang du besøker det.

hit_the_gym_garderobe_1

hit_the_gym_garderobe_3

hit_the_gym_garderobe_2

 

Garderobene er også innredet på en spesiell måte, fortell?

I garderobene har vi ønsket, igjen, å kombinere det røffe med det litt lekre og frekke. Vi ønsket å lage en garderobe/ bad som du skulle ønsket at du hadde hjemme. Det er separate dusjer med god plass slik at du opplever det som mer privat enn det som er vanlig på andre gym.

Profesjonell veiledning, kan dere tilby det?

Vi har ansatt de vi mener er de beste PT ‘ene i bransjen. Og vi tilbyr PT-gruppe som er et lavterskeltilbud for alle som ønsker ekstra hjelp og trenger et spark bak for å komme i gang eller holde trykket opp hele veien. Her kan flere melde seg på samme time med personlig trener for å få den oppfølgingen de ønsker på timen og kostnaden fordeles på flere og blir derfor også lavere per hodet med i gruppen. Vi tilbyr selvfølgelig også individuelle PT-timer 55 og 25 minutter i tillegg. I tillegg kan vi tilby gratis veiledning innen kosthold og sportsernæring gjennom Livsstilsklubben som leier lokaler av oss, og dermed er lett tilgjengelige for HIT The Gym sine medlemmer.

Hvilke «kunde-gruppe» tenker dere å trekke til sentret

Ved vår sentrale beliggenhet midt i Trondheim forventer vi å tiltrekke oss urbane mennesker i alle aldre. De som trekker til byen for å jobbe, studere og spise og trene – de ønsker vi som våre medlemmer. Tilgjengeligheten gjør at du kan stikke ut i lunchen og alikevel være tilbake på jobb – ferdig trent – på mindre enn en time. Vi kommer til å overaske med innleide DJ’s, sosiale happenings og en og annen fest for å skape samhold mellom medlemmene – og oss som driver HIT The Gym. Eksklusivt for våre medlemmer.

Vil også få legge ved at vi er et «Rent senter», og har vi har inngått avtale med Anti-doping Norge.

hit_the_gym_1etg__3

Hva koster det å trene hos dere?

Hos HIT har vi fast lav pris 349,- pr mnd uten bindingstid. Og frem til 15. Nov kan du melde deg inn uten innmeldingsavgift.
http://www.hitthegym.no/public.aspx?pageid=93323

Hvilke åpningstider har dere?

Vi har åpent 05:00 – 24:00

Du finner Hit The Gym i
Olav Tryggvasons gate 35
7011 Trondheim
http://www.hitthegym.no/

hit_the_gym_1etg2__3

Da er det bare for dere som bor i Trondheim til å ta turen til Hit The Gym.

1375810_5446444774772532285

hit_the_gym_1etg5__34
1376519_5422983625775775202

1379988_540886199328176_118

Av Geir Tverdal desember 15, 2013 06:31

Kommentarer

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser