Holte Europamester i Benkpress

iform.no
Av iform.no august 17, 2006 17:38

Holte Europamester i Benkpress

Roy Holte fra Ørland tok Norges første Europamester-tittel i benkpress. Den sterke fosningen satte ny norsk rekord med et løft på 282,5 kg i 125-kg klassen.

Roy Holte fra Ørland tok Norges første Europamester-tittel i benkpress. Den sterke fosningen satte ny norsk rekord med et løft på 282,5 kg i 125-kg klassen. Kjell Furesund sikret norsk dobbeltseier.

Roy Holte og Kjell Furesund tok altså dobbelt norsk i 125 kg klassen i EM i benkpress med løft på 282,5 og 280 kg. Holtes løft var ny norsk rekord, mens Furesund satte personlig rekord med 7,5 kg. Trond Fjøren tok bronsje i klassen for de over 125 kg med et løft på 265 kg. Alle løfter for Fræna Atletklubb. Fjøren og Furesund er født og bor i Fræna, mens Roy Holte er født og bor på Brekstad på Fosen, men har valgt å konkurrere for Fræna Atletklubb som er Norges beste benkpress klubb.Norge har altså aldri før tatt gull i et internasjonalt mesterskap i benkpress før.

Les mer om Roy Holte her

iform.no
Av iform.no august 17, 2006 17:38

Kommentarer

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Våre samarbeidspartnere

Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!