Hvordan lærer du?

iform.no
Av iform.no mars 23, 2011 06:00

Hvordan lærer du?

Hjelp oss å bli bedre!

iForm.no har mange kunnskapsrike lesere, og med denne interaktive artikkelen ønsker jeg å samle gode ideer og strategier for hvordan man på best mulig måte tilegner seg nyttig kunnskap om trening og ernæring. Derfor spør jeg deg, enkelt og greit;


Hvordan lærer du?

1)
Hva føler du har gitt deg mest for den tiden du investerer, i form av kunnskap innen ernæring, trening og helse generelt? Er det bøker, artikler, samtaler og diskusjoner med andre dyktige personer, eller kanskje noe helt annet?


2) Hvilke tabber har du gjort? Når det kommer til å tilegne seg kunnskap om ernæring og trening, har du begått noen tabber som du kan hjelpe andre med å unngå?


3) Har du noen forslag til hva jeg som skribent, eller iForm.no forøvrig, kan gjøre for å øke folk flest sin kunnskap innen ernæring, trening og helse?


Post din kommentar nedenfor – jeg vil bruke de mest interessante og nyttige kommentarene i en framtidig artikkel hvor jeg ønsker å hjelpe folk med å tilegne seg god kunnskap på mest mulig effektiv måte. Inkluder gjerne lenke til din egen blogg, twitter etc. (om du har), slik at jeg kan referere folk videre om de ønsker å lese mer fra deg.


Av Fredrik Gyllensten
Kostholds og Treningsveileder, http://fredarn.com
fredarn@fredarn.com

iform.no
Av iform.no mars 23, 2011 06:00

Kommentarer

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser